Masked Singer Suomi

Masked Singer Suomi

Huippusuositun Masked Singerin kolmannella kaudella hahmoja on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ohjelmassa esiintyy 16 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Nämä 16 esiintyjää on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu. Tulette tuntemaan heidät nimillä Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira ja Robotti. Ohjelman rakastettuina etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Stradberg ja Janne Kataja ja ohjelman isäntänä toimii Ilkka "Ile" Uusivuori.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2020-2021
Katsottavissa ulkomailla
Masked Singer Suomi, Jakso 1: Epätoivoista etsivöintiä
Jakso 1
Epätoivoista etsivöintiä
Kausi 3, 1/13. Epätoivoista etsivöintiä. Etsivät Kataja, Kokander, Veitola ja Strandberg ajautuvat harhateille heti kättelyssä, kun neljä ensimmäistä hahmoa esittelee vihjeensä ja korkkaa Masked-lavan Ile Uusivuoren johdolla.
Masked Singer Suomi, Jakso 2: Masked Singer Suomi
Jakso 2
Masked Singer Suomi
Kausi 3, 2/13. Puhetta pyllyistä. Riemastuttavat musiikkinumerot ja mystiset vihjeet saavat etsivät pyörälle päästään, pohtimaan pakaroita ja peräpäitä. Etsivä Kataja on vainustaan järkähtämättömän varma, mutta mikä on totta?
Masked Singer Suomi, Jakso 3: Masked Singer Suomi
Jakso 3
Masked Singer Suomi
Kausi 3, 3/13. Varmaa tietoa. Kun Dino, Perhonen, Peto ja Fenix ottavat lavan haltuun, etsivät tuntuvat vihdoin saavan kiinni johtolankojen päistä. Jenni Kokander kulkee omia latujaan, mutta kestääkö selkäranka loppuun asti?
Masked Singer Suomi, Jakso 4: Masked Singer Suomi
Jakso 4
Masked Singer Suomi
Kausi 3, 4/13. Rakkauspusuja. Viimeinen uusi hahmonelikko saa etsivät rakastumaan ja haaveilemaan pussailusta, sekä ryhtymään lakkoon, jotta kukaan ei joutuisi poistamaan maskiaan. Onnistuuko lakko vai paljastuuko joku?
Masked Singer Suomi, Jakso 5: Masked Singer Suomi
Jakso 5
Masked Singer Suomi
Kausi 3, 5/13. Vauhti kiihtyy. Kuusi hahmoa saa tänään esiintymisvuoron ja käynnistää kunnon bileet. Maria lupaa syödä kaalihattunsa ja Christoffer yllättää itsensäkin omalla nokkeluudellaan ¿ vai onko moka sittenkin lahja?
Masked Singer Suomi, Jakso 6: Masked Singer Suomi
Jakso 6
Masked Singer Suomi
Kausi 3, 6/13. Sinäkö Ile? Yksi hahmoista kuulostaa etsivien mielestä epäilyttävästi Ileltä, mutta miten se voi olla mahdollista? Janne uskoo löytäneensä oikean vastauksen tinderistä ja sänky romahtaa kesken esityksen.
Masked Singer Suomi, Jakso 7: Pakettivihjeet
Jakso 7
Pakettivihjeet
Kausi 3, 7/13. Illan biisikavalkadi saa etsivät nauramaan, liikuttumaan ja aplodeeraamaan seisaaltaan. Etsivöinnin apuna on pakettivihjeet, mutta auttavatko ne vihdoin pääsemään mysteerien jäljille?
Masked Singer Suomi, Jakso 8: Selvännäkijä Kataja
Jakso 8
Selvännäkijä Kataja
Kausi 3, 8/13. Löytyykö oikeat vastaukset sienihatusta, menneisyydestä, pakettivihjeistä vai Kouvolan taikapäiviltä? Christoffer alkaa kuulostaa mielestään Jannelta, onko se uhka vai mahdollisuus.
Masked Singer Suomi, Jakso 9: Masked Singer Suomi
Jakso 9
Masked Singer Suomi
Kausi 3, 9/13. Ile ja etsivät räjäyttävät pankin syksyn tarttuvimmalla korvamadolla ja bodyguardit ovat päässeet kurkistamaan hahmojen pukuhuoneisiin. Jannella on taas vihkon sivut sekaisin ja epätoivo syvenee.
Masked Singer Suomi, Jakso 10: Masked Singer Suomi
Jakso 10
Masked Singer Suomi
Kausi 3, 10/13. Lavalla tapahtuu jälleen jotain, mihin kukaan ei ollut varautunut. Väki vähenee, mutta ketkä ovat parhaiten mysteerin jäljillä? Saako moderni pääty puhuttua aikakoneella tulleet völjyynsä?
Masked Singer Suomi, Jakso 11: Yllätyskäänne
Jakso 11
Yllätyskäänne
Kausi 3, 11/13. Kaikki kuusi jäljellä olevaa hahmoa nousee lavalle kilpailemaan semifinaalipaikoista. Jenni tuntee pettävänsä Leijonaa ja etsivät pääsevät todistamaan, että maskedissa kaikki on mahdollista.
Masked Singer Suomi, Jakso 12: Himmeä linja
Jakso 12
Himmeä linja
Kausi 3, 12/13. Etsivät ovat ihan finaalissa, vaikka kyseessä on semifinaali. Hahmot pistävät parastaan ja Janne eksyy himmeälle linjalle, salaliittoteorioiden pariin. Kuka on neitsyt ja miksi sillä on väliä?
Masked Singer Suomi, Jakso 13: Kultainen maski
Jakso 13
Kultainen maski
Kausi 3, 13/13. Kolme jäljellä olevaa hahmoa kilpailee voitosta ja etsivillä on viimeinen mahdollisuus keriä kaikki johtolangat yhteen. Rakkaudenosoituksia satelee puolin ja toisin, kun loppu on käsillä.

Maskin takana

Muista katsoa myös Maskin takana, jossa pudonnut kilpailija kertoo matkastaan ohjelmassa!