16 julkkista kisaavat voitosta naamioituna, ja tuomareiden sekä yleisön tehtävänä on arvata kuka on maskin takana. Tuomareina nähdään laulaja-lauluntekijä Robin Thicke, näyttelijä ja koomikko Ken Jeong, laulaja Nicole Scherzinger sekä julkkispersoona Jenny McCarthy. Juontajana Nick Cannon.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Jakso 13
Kultainen maski
Kausi 2, 13/13. Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Finaalissa on mukana enää kolmen kärki. Kun maskit poistetaan, koetaan tunteikkaita hetkiä ja suuria yllätyksiä. Kuka vie lopulta kultaisen maskin? Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 12
Tie finaaliin
Kausi 2, 12/13. Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Kun jäljellä on enää kärkikolmikko, käymme läpi pudonneiden kilpailijoiden vihjeet ja näemme uutta kuvamateriaalia kolmikon tiestä finaaliin. Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 11
Semifinaali joulutunnelmissa
Kausi 2, 11/13. Kauden loppuhuipennus alkaa häämöttää, kun naamioituneet julkkikset kilpailevat semifinaalissa paikoista finaalissa. Taisto käydään joulutunnelmissa. Viidestä jäljellä olevasta esiintyjästä vain kolme voi päästä finaaliin. Niinpä tiedossa on tuplapaljastus, kun kaksi laulajaa joutuu poistamaan maskinsa. Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 10
Voittajan paluu
Kausi 2, 10/13. Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Viimeisessä lähetyksessä ennen semifinaalia esiintyy kuusi laulajaa, mutta vain viisi voi jatkaa. Vierailevana panelistina toimii edellisen kauden voittaja T-Pain. Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 9
Tunteet pinnassa
Kausi 2, 9/13. Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Kaksi parivaljakkoa ottaa toisistaan mittaa kaksintaisteluissa. Kaksintaistelujen häviäjät saavat vielä toisen mahdollisuuden pudotusottelussa. Kuka joutuu poistamaan maskinsa tänään? Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 8
Tyynysota
Kausi 2, 8/13. On aika käydä kaksintaistoon. Panelisteilla on edessään vaikeaakin vaikeampi tehtävä, kun yhden neljästä huikeasta laulajasta on lähdettävä kotiin. Kyyneleiltäkään ei säästytä, kun pudotusottelun tuoksinnoissa paljastuu yhden kisaajan henkilöllisyys. Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 7
Vihan ilmapiiri
Kausi 2, 7/13. Viisi tuttua hahmoa nousee lavalle. Yhdellä meinaa maltti loppua, kun hänen henkilöllisyyttään arvuutellaan. Kuka huikeista laulajista joutuu riisumaan maskinsa illan päätteeksi? Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 6
Hurmaava ääni
Kausi 2, 6/13. Edes murtunut käsi ei pysäytä notkeaa Mustaaleskeä. Itsevarma Hilavitkutin herättää ihastusta. Kilpailijoiden tuomat vihje-esineet hämmentävät panelisteja. Kuka putoaa tällä kertaa? Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 5
Ovelia otuksia
Kausi 2, 5/13. Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Kuusi taitavaa laulajaa panee parastaan lavalla. Heistä viisi pääsee jatkoon, ja kahden henkilöllisyys paljastuu. Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 4
Liikuttavaa lahjakkuutta
Kausi 2, 4/13. Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Luvassa on jälleen kuusi ällistyttävän upeaa esitystä. Vähiten ääniä saanut laulaja joutuu riisumaan maskinsa ¿ kenen loru loppuu? Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 3
Sekalaisia siivekkäitä
Kausi 2, 3/13. Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Viimeiset neljä uutta laulajaa ottavat lavan haltuun. Ketkä kolme pääsevät jatkoon, ja kenen henkilöllisyys paljastuu? Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 2
Eläimellistä menoa
Kausi 2, 2/13. Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Lavalle astelee neljä uutta laulajaa. Tällä kertaa vastakkain on eläinmaailman edustajia, joista yhden matka päättyy. Amerikkalainen viihdeohjelma.
Jakso 1
Villit ja viileät
Kausi 2, 1/13. Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Ensimmäiset kahdeksan laulajaa käynnistävät kilpailun räväkästi. Heistä kuusi pääsee jatkoon, ja kahden henkilöllisyys paljastuu. Amerikkalainen viihdeohjelma.