MasterChef Suomi, Kausi 3 • Jakso 8: Serviisi Nollassa
, 41minKausi 3, 8/14. Aika poistua tutusta Masterchef -keittiöstä ravintola Nollaan. Kilpailijat joutuvat monella tavalla uuden äärelle: ensimmäinen joukkuetehtävä, ensimmäinen serviisi ja ensimmäinen kokemus ammattikeittiössä kokkaamisesta. Kilpailijat pääsevät tutustumaan Luka Balacin johdolla vastuullisuuteen sekä oppimaan keinoja hävikin seuraamiseen ja sen minimointiin. Miten joukkueet pärjäävät, kun heidän tehtävänän on suunnitella ja valmistaa tuomaristolle ja asiakkaille kolmen ruokalajin menu mahdollisimman vähäisellä hävikillä. Herkullisemman menukokonaisuuden valmistanut joukkue saa itselleen edun seuraavaan tehtävään.
21.3. • Katsottavissa 7.2.2026 klo 23:59 asti
MasterChef Suomi: Professionals -kaudella käännetään nupit kaakkoon, kun ammattilaiskokit astelevat Masterchef-keittiöön. Tällä kaudella tehtävät tulevat olemaan vaikeampia ja pudotukset rajumpia, eikä keskinkertainen suorittaminen keittiössä riitä enää mihinkään. Kovan tason myötä myös tuomarit joutuvat aiempaa hankalampien päätösten eteen.
Jakso 1: Ensimmäinen mysteeriboxi
41min7.2.Jakso 2: Totuus on tomaatissa
41min7.2.Jakso 3: Rapujuhlat
42min14.2.Jakso 4: Ilahduttava eväslaatikko
41min21.2.Jakso 5: Makea pudotus
41min28.2.Jakso 6: Mitä Ahti antaa?
41min7.3.Jakso 7: Kokin mitta
41min14.3.Jakso 8: Serviisi Nollassa
41min21.3.Jakso 9: Modernia perinneruokaa
40min28.3.Jakso 10: Kolme kovaa kierrosta
41min4.4.Jakso 11: Keittiössä on taikaa
40min11.4.Jakso 12: Pelkkää vihreää
41min18.4.Jakso 13: Ammattilaisen tahdissa
41min25.4.Jakso 14: Finaali
42min9.5.
Lisää MasterChef-ohjelmasta
- Katso kaikki MasterChef-ohjelman reseptit.