Uusi, kuusiosainen Menu Finnjävel -ohjelma sukeltaa Henri Alénin ja Tommi Tuomisen johdolla suomalaisen perinneruuan alkulähteille. Ohjelmassa mennään fine dining -ravintolan kulisseihin katsomaan, miten syntyy Finnjävelin uusi viiden ruokalajin menu.
Uusi, kuusiosainen Menu Finnjävel -ohjelma sukeltaa Henri Alénin ja Tommi Tuomisen johdolla suomalaisen perinneruuan alkulähteille. Ohjelmassa mennään fine dining -ravintolan kulisseihin katsomaan, miten syntyy Finnjävelin uusi viiden ruokalajin menu.
Uusi, kuusiosainen Menu Finnjävel -ohjelma sukeltaa Henri Alénin ja Tommi Tuomisen johdolla suomalaisen perinneruuan alkulähteille. Ohjelmassa mennään fine dining -ravintolan kulisseihin katsomaan, miten syntyy Finnjävelin uusi viiden ruokalajin menu.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 6
Menu
Kausi 1, 6/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen ovat saaneet luotua kaikki ruokalajit ravintolansa ruokalistalle. Nyt on aika laittaa ruoat oikeaan järjestykseen, ja menukokonaisuus testaukseen. Mutta yllättävä vastoinkäyminen laittaa suunnitelmia uusiksi. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
Jakso 5
Lammaskaali
Kausi 1, 5/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Punkalaitumelle selvittämään perinteisen lammaskaalin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat lammaskaalista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
Jakso 4
Ohrarieska
Kausi 1, 4/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen suuntaavat Rapion myllylle, Paatelan kylään. Tavoitteena on oppia myllyn toimintaa ja perinteisen rieskan tekemistä. Ruokakokeilujen kautta he luovat ohrarieskasta fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
Jakso 3
Kauris
Kausi 1, 3/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen matkaavat Paraisille Qvidjan linnaan, josta käsin lähdetään metsästysreissulle. Ruokakokeilujen kautta he luovat kauriista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
Jakso 2
Savusilakka
Kausi 1, 2/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Uuteenkaupunkiin kalastusreissulle - ja paikallinen kalastaja opastaa silakan savustamisen saloihin. Ruokakokeilujen kautta kokit luovat savusilakasta fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
Jakso 1
Läskisoosi
Kausi 1, 1/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen matkaavat Juvalle selvittämään perinteisen läskisoosin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat läskisoosista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.