
Uusi, kuusiosainen Menu Finnjävel -ohjelma sukeltaa Henri Alénin ja Tommi Tuomisen johdolla suomalaisen perinneruuan alkulähteille. Ohjelmassa mennään fine dining -ravintolan kulisseihin katsomaan, miten syntyy Finnjävelin uusi viiden ruokalajin menu.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 6
Menu
Kausi 1, 6/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen ovat saaneet luotua kaikki ruokalajit ravintolansa ruokalistalle. Nyt on aika laittaa ruoat oikeaan järjestykseen, ja menukokonaisuus testaukseen. Mutta yllättävä vastoinkäyminen laittaa suunnitelmia uusiksi. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
28.6.2020 klo 21:01, kesto 41min
yli 100pv jäljellä
Jakso 5
Lammaskaali
Kausi 1, 5/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Punkalaitumelle selvittämään perinteisen lammaskaalin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat lammaskaalista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
21.6.2020 klo 21:01, kesto 40min
yli 100pv jäljellä
Jakso 4
Ohrarieska
Kausi 1, 4/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen suuntaavat Rapion myllylle, Paatelan kylään. Tavoitteena on oppia myllyn toimintaa ja perinteisen rieskan tekemistä. Ruokakokeilujen kautta he luovat ohrarieskasta fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
14.6.2020 klo 21:01, kesto 40min
yli 100pv jäljellä
Jakso 3
Kauris
Kausi 1, 3/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen matkaavat Paraisille Qvidjan linnaan, josta käsin lähdetään metsästysreissulle. Ruokakokeilujen kautta he luovat kauriista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
7.6.2020 klo 21:01, kesto 41min
yli 100pv jäljellä
Jakso 2
Savusilakka
Kausi 1, 2/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Uuteenkaupunkiin kalastusreissulle - ja paikallinen kalastaja opastaa silakan savustamisen saloihin. Ruokakokeilujen kautta kokit luovat savusilakasta fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
31.5.2020 klo 21:01, kesto 41min
yli 100pv jäljellä
Jakso 1
Läskisoosi
Kausi 1, 1/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen matkaavat Juvalle selvittämään perinteisen läskisoosin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat läskisoosista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.
24.5.2020 klo 21:01, kesto 41min
yli 100pv jäljellä