Mitä tänään syötäisiin?

Helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007. Keittiössä kokkaamassa Harri Syrjänen, Alex Nurmi ja Linnea Vihonen.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 1: Kaurapannari ja talvikeitto
Jakso 1
Kaurapannari ja talvikeitto
Kausi 3. Jakso 1. Asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar ja Harri Syrjänen kokkaavat kaurapannaria ja talvikeittoa. Lisäksi tutustutaan ruokakaupan sisällä olevaan ravintolamaailmaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 2: Hernefalafelit sekä uuniperunaa ja luonnonkalatäyte
Jakso 2
Hernefalafelit sekä uuniperunaa ja luonnonkalatäyte
Kausi 3. Jakso 2. Ruokakirjailija Sanna Mansikkamäki ja Harri Syrjänen kokkaavat hernefalafelejä sekä uuniperunaa ja luonnonkalatäytettä. Lisäksi mukana mm. tuorepuuro-vinkki. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 3: Punaviinirisottoa ja financier-leivoksia
Jakso 3
Punaviinirisottoa ja financier-leivoksia
Kausi 3. Jakso 3. Keittiömestari Arto Rastas ja Harri Syrjänen kokkaavat punaviinirisottoa ja financier-leivoksia. Vinkkiosiossa rubymokkapalat. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 4: Green Goddess -perunasalaattia ja appelsiinijuustokakkua
Jakso 4
Green Goddess -perunasalaattia ja appelsiinijuustokakkua
Kausi 3. Jakso 4. Laulaja Sami Saari ja Harri Syrjänen kokkaavat Green Goddess -perunasalaattia ja appelsiinijuustokakkua. Mukana myös ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 5: Salviapestopizzaa ja salamipizzaa
Jakso 5
Salviapestopizzaa ja salamipizzaa
Kausi 3. Jakso 5. Pizzaguru Jukka Salminen ja Harri Syrjänen kokkaavat salviapestopizzaa ja salamipizzaa. Mukana monenlaisia pizzavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 6: Muikkugalettea ja Dominokääretorttua
Jakso 6
Muikkugalettea ja Dominokääretorttua
Kausi 3. Jakso 6. Tanssija Jukka Haapalainen ja Harri Syrjänen kokkaavat muikkugalettea ja Dominokääretorttua. Vinkkiosiossa maissikuorrutetut kalapalat. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 7: Kampasimpukoita, paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa & creme brüléetä
Jakso 7
Kampasimpukoita, paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa & creme brüléetä
Kausi 3. Jakso 7. Linnea Vihonen ja Harri Syrjänen kokkaavat kampasimpukoita ja paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa ja creme brüléetä. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 8: Karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua
Jakso 8
Karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua
Kausi 3. Jakso 8. Sisustussuunnittelija Niina Ahonen ja Harri Syrjänen kokkaavat karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 9: Rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta
Jakso 9
Rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta
Kausi 3. Jakso 9. Bocuse d¿Or-kokki Mikko Kaukonen ja Harri Syrjänen kokkaavat rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 10: Lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa
Jakso 10
Lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa
Kausi 3. Jakso 10. Lasse Lehtinen ja Harri Syrjänen kokkaavat lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 11: Kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa
Jakso 11
Kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa
Kausi 3. Jakso 11. Keittiömestari Kim Mikkola ja Harri Syrjänen kokkaavat kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 12: Salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja
Jakso 12
Salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja
Kausi 3. Jakso 12. Saija Hakoniemi ja Harri Syrjänen kokkaavat salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 13: Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia
Jakso 13
Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia
Kausi 3. Jakso 13. Mediapersoona Jani Halme ja Harri Syrjänen kokkaavat parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 14: Kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja
Jakso 14
Kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja
Kausi 3. Jakso 14. Tv-juontaja Ilkka Uusivuori ja Harri Syrjänen kokkaavat kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja. Mukana myös koripalloiija Lauri Markkanen. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 15: Vegaaninen voileipäkakku ja valkosuklaamutakakku
Jakso 15
Vegaaninen voileipäkakku ja valkosuklaamutakakku
Nettiteksti: Kausi 3. Jakso 15. Keittiömestari Eero Vottonen ja Harri Syrjänen kokkaavat vegaanisen voileipäkakun ja valkosuklaamutakakun. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 16: Capresehodaria ja paprika-kanasalaattia
Jakso 16
Capresehodaria ja paprika-kanasalaattia
Kausi 3. Jakso 16. Grillausmesteri Jarmo Ritvanen ja Harri Syrjänen kokkaavat capresehodaria ja paprika-kanasalaattia, luvassa myös grillausta. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.