Helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007. Keittiössä kokkaamassa Harri Syrjänen, Alex Nurmi ja Linnea Vihonen.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 11
Kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa
Kausi 3. Jakso 11. Keittiömestari Kim Mikkola ja Harri Syrjänen kokkaavat kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
9.4.2021 klo 15:28, kesto 31min
yli 100pv jäljellä
Jakso 10
Lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa
Kausi 3. Jakso 10. Lasse Lehtinen ja Harri Syrjänen kokkaavat lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
2.4.2021 klo 15:29, kesto 30min
yli 100pv jäljellä
Jakso 9
Rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta
Kausi 3. Jakso 9. Bocuse d¿Or-kokki Mikko Kaukonen ja Harri Syrjänen kokkaavat rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
26.3.2021 klo 16:27, kesto 32min
yli 100pv jäljellä
Jakso 8
Karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua
Kausi 3. Jakso 8. Sisustussuunnittelija Niina Ahonen ja Harri Syrjänen kokkaavat karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
19.3.2021 klo 16:29, kesto 30min
yli 100pv jäljellä
Jakso 7
Kampasimpukoita, paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa & creme brüléetä
Kausi 3. Jakso 7. Linnea Vihonen ja Harri Syrjänen kokkaavat kampasimpukoita ja paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa ja creme brüléetä. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
12.3.2021 klo 16:28, kesto 31min
yli 100pv jäljellä
Jakso 6
Muikkugalettea ja Dominokääretorttua
Kausi 3. Jakso 6. Tanssija Jukka Haapalainen ja Harri Syrjänen kokkaavat muikkugalettea ja Dominokääretorttua. Vinkkiosiossa maissikuorrutetut kalapalat. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
5.3.2021 klo 16:28, kesto 31min
yli 100pv jäljellä
Jakso 5
Salviapestopizzaa ja salamipizzaa
Kausi 3. Jakso 5. Pizzaguru Jukka Salminen ja Harri Syrjänen kokkaavat salviapestopizzaa ja salamipizzaa. Mukana monenlaisia pizzavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
26.2.2021 klo 16:28, kesto 31min
yli 100pv jäljellä
Jakso 4
Green Goddess -perunasalaattia ja appelsiinijuustokakkua
Kausi 3. Jakso 4. Laulaja Sami Saari ja Harri Syrjänen kokkaavat Green Goddess -perunasalaattia ja appelsiinijuustokakkua. Mukana myös ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
19.2.2021 klo 16:28, kesto 31min
yli 100pv jäljellä
Jakso 3
Punaviinirisottoa ja financier-leivoksia
Kausi 3. Jakso 3. Keittiömestari Arto Rastas ja Harri Syrjänen kokkaavat punaviinirisottoa ja financier-leivoksia. Vinkkiosiossa rubymokkapalat. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
12.2.2021 klo 16:29, kesto 30min
yli 100pv jäljellä
Jakso 2
Hernefalafelit sekä uuniperunaa ja luonnonkalatäyte
Kausi 3. Jakso 2. Ruokakirjailija Sanna Mansikkamäki ja Harri Syrjänen kokkaavat hernefalafelejä sekä uuniperunaa ja luonnonkalatäytettä. Lisäksi mukana mm. tuorepuuro-vinkki. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
5.2.2021 klo 16:27, kesto 32min
yli 100pv jäljellä
Jakso 1
Kaurapannari ja talvikeitto
Kausi 3. Jakso 1. Asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar ja Harri Syrjänen kokkaavat kaurapannaria ja talvikeittoa. Lisäksi tutustutaan ruokakaupan sisällä olevaan ravintolamaailmaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
29.1.2021 klo 16:28, kesto 31min
yli 100pv jäljellä