Mitä tänään syötäisiin?

Helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007. Keittiössä kokkaamassa Harri Syrjänen, Alex Nurmi ja Linnea Vihonen.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 20: Sillileipiä ja mansikkafocacciaa
Jakso 20
Sillileipiä ja mansikkafocacciaa
Kausi 3. Jakso 20. Keittiömestari Pekka Terävä ja Harri Syrjänen kokkaavat sillileipiä ja mansikkafocacciaa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 19: Kanahampurilaisia ja tomaattisalaattia
Jakso 19
Kanahampurilaisia ja tomaattisalaattia
Kausi 3. Jakso 19. Näyttelijä Mikko Töyssy ja Harri Syrjänen kokkaavat kanahampurilaisia ja tomaattisalaattia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 18: Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa
Jakso 18
Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa
Kausi 3. Jakso 18. Kondiittori Merja Naumanen ja Harri Syrjänen kokkaavat Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 17: Sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia
Jakso 17
Sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia
Kausi 3. Jakso 17. Seksikäs Suklaa ja Harri Syrjänen kokkaavat sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 16: Capresehodaria ja paprika-kanasalaattia
Jakso 16
Capresehodaria ja paprika-kanasalaattia
Kausi 3. Jakso 16. Grillausmesteri Jarmo Ritvanen ja Harri Syrjänen kokkaavat capresehodaria ja paprika-kanasalaattia, luvassa myös grillausta. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 15: Vegaaninen voileipäkakku ja valkosuklaamutakakku
Jakso 15
Vegaaninen voileipäkakku ja valkosuklaamutakakku
Nettiteksti: Kausi 3. Jakso 15. Keittiömestari Eero Vottonen ja Harri Syrjänen kokkaavat vegaanisen voileipäkakun ja valkosuklaamutakakun. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 14: Kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja
Jakso 14
Kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja
Kausi 3. Jakso 14. Tv-juontaja Ilkka Uusivuori ja Harri Syrjänen kokkaavat kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja. Mukana myös koripalloiija Lauri Markkanen. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 13: Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia
Jakso 13
Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia
Kausi 3. Jakso 13. Mediapersoona Jani Halme ja Harri Syrjänen kokkaavat parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 12: Salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja
Jakso 12
Salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja
Kausi 3. Jakso 12. Saija Hakoniemi ja Harri Syrjänen kokkaavat salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 11: Kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa
Jakso 11
Kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa
Kausi 3. Jakso 11. Keittiömestari Kim Mikkola ja Harri Syrjänen kokkaavat kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 10: Lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa
Jakso 10
Lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa
Kausi 3. Jakso 10. Lasse Lehtinen ja Harri Syrjänen kokkaavat lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 9: Rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta
Jakso 9
Rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta
Kausi 3. Jakso 9. Bocuse d¿Or-kokki Mikko Kaukonen ja Harri Syrjänen kokkaavat rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 8: Karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua
Jakso 8
Karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua
Kausi 3. Jakso 8. Sisustussuunnittelija Niina Ahonen ja Harri Syrjänen kokkaavat karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 7: Kampasimpukoita, paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa & creme brüléetä
Jakso 7
Kampasimpukoita, paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa & creme brüléetä
Kausi 3. Jakso 7. Linnea Vihonen ja Harri Syrjänen kokkaavat kampasimpukoita ja paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa ja creme brüléetä. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 6: Muikkugalettea ja Dominokääretorttua
Jakso 6
Muikkugalettea ja Dominokääretorttua
Kausi 3. Jakso 6. Tanssija Jukka Haapalainen ja Harri Syrjänen kokkaavat muikkugalettea ja Dominokääretorttua. Vinkkiosiossa maissikuorrutetut kalapalat. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Jakso 5: Salviapestopizzaa ja salamipizzaa
Jakso 5
Salviapestopizzaa ja salamipizzaa
Kausi 3. Jakso 5. Pizzaguru Jukka Salminen ja Harri Syrjänen kokkaavat salviapestopizzaa ja salamipizzaa. Mukana monenlaisia pizzavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.