Mitä tänään syötäisiin?
, 20minKausi 1. Jakso 2/34. Tacoperjantai. Happoradiosta tuttu Aki Tykki ja Harri Syrjänen kokkaavat viikonlopun herkuiksi salaattitacoja, suklaanachojaja ja alkoholitonta mojitoboolia. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Lisäksi tutustutaan leipomon toimintaan Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
8.3.2019 • Katsottavissa 31.12.2030 klo 18:30 asti
Helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007. Keittiössä kokkaamassa Harri Syrjänen, Alex Nurmi ja Linnea Vihonen.
Jakso 110: Kesäkurpitsa-pihvisalaattia ja pinaattipestoa
32min14.6.2019Jakso 105: Jättikatkarapuja ja pullabruschettoja
31min7.6.2019Jakso 100: Gluteeniton britakakku ja vaahtokarkkeja
21min31.5.2019Jakso 95: Burgereita ja pirtelöä
21min24.5.2019Jakso 90: Luksushodareita ja kana-grilliranskalaiset
22min17.5.2019Jakso 85: Kasvisvoileipäkakkua ja vohvelikakkua
20min10.5.2019Jakso 80: Grillausperjantai
19min3.5.2019Jakso 75: Focaccia, yrttihummus ja vegaaniset munkit
20min26.4.2019Jakso 70: Siikacarpaccio ja lakritsipossu
19min19.4.2019Jakso 65: Karitsanfile ja rosmariini-passionkääretorttu
19min12.4.2019Jakso 60: Tuoreparsasalaatti ja risotto primavera
20min5.4.2019Jakso 55: Kalaperjantai
20min29.3.2019Jakso 4: Melanzanea ja hummussalaattia
21min22.3.2019Jakso 3: Perunaperjantai
20min15.3.2019Jakso 2: Tacoperjantai
20min8.3.2019Jakso 1: Pataperjantai
20min1.3.2019