Mitä tänään syötäisiin?
, 20minKausi 1. Jakso 5/34. Kalaperjantai. Kokki Jyrki Sukula ja Harri Syrjänen kokkaavat lohivartaita ja siikaa. Lisäksi tutustutaan Järvenpäässä sijaitsevan sushibaarin toimintaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
29.3.2019 • Katsottavissa 31.12.2030 klo 18:30 asti
Helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007. Keittiössä kokkaamassa Harri Syrjänen, Alex Nurmi ja Linnea Vihonen.
Jakso 2: Tacoperjantai
20min8.3.2019Jakso 3: Perunaperjantai
20min15.3.2019Jakso 4: Melanzanea ja hummussalaattia
21min22.3.2019Jakso 1: Pataperjantai
20min1.3.2019Jakso 55: Kalaperjantai
20min29.3.2019Jakso 60: Tuoreparsasalaatti ja risotto primavera
20min5.4.2019Jakso 65: Karitsanfile ja rosmariini-passionkääretorttu
19min12.4.2019Jakso 70: Siikacarpaccio ja lakritsipossu
19min19.4.2019Jakso 75: Focaccia, yrttihummus ja vegaaniset munkit
20min26.4.2019Jakso 80: Grillausperjantai
19min3.5.2019Jakso 85: Kasvisvoileipäkakkua ja vohvelikakkua
20min10.5.2019Jakso 90: Luksushodareita ja kana-grilliranskalaiset
22min17.5.2019Jakso 95: Burgereita ja pirtelöä
21min24.5.2019Jakso 100: Gluteeniton britakakku ja vaahtokarkkeja
21min31.5.2019Jakso 105: Jättikatkarapuja ja pullabruschettoja
31min7.6.2019Jakso 110: Kesäkurpitsa-pihvisalaattia ja pinaattipestoa
32min14.6.2019