Helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007. Keittiössä kokkaamassa Harri Syrjänen, Alex Nurmi ja Linnea Vihonen.
Helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007. Keittiössä kokkaamassa Harri Syrjänen, Alex Nurmi ja Linnea Vihonen.
Helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007. Keittiössä kokkaamassa Harri Syrjänen, Alex Nurmi ja Linnea Vihonen.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 40
Päärynä-lehtikaalisalaattia, kalkkunafilettä ja karpalokastiketta sekä klementiinirahkaa
Kausi 2. Jakso 40/40. Räppäri Uniikki ja Harri Syrjänen kokkaavat päärynä-lehtikaalisalaattia, kalkkunafilettä ja karpalokastiketta sekä jouluista klementiinirahkaa. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 39
Sokerisuolattua lohta sekä herkullista jälkkäriä
Kausi 2. Jakso 39/40. Masterchef-voittaja ja Harri Syrjänen kokkaavat sokerisuolattua lohta sekä herkullista jälkkäriä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 38
Maustepaahdettua siikaa ja siianmäti-piimäkastiketta, härkätartar ja metsäsienimuhennosta sekä omenamehussa haudutettua uuniomenaa ja suolakaramellia
: Kausi 2. Jakso 38/40. Suomen Bocuse d¿Or -tiimin assistentti Anni Peräkylän ja Harri Syrjäsen kokkailussa maustepaahdettua siikaa ja siianmäti-piimäkastiketta, härkätartar ja metsäsienimuhennosta sekä omenamehussa haudutettua uuniomenaa ja suolakaramellia. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 37
Halloumi-lihapataa ja suklaatäytekakkua
Kausi 2. Jakso 37/40. Frederik ja Harri Syrjänen kokkaavat halloumi-lihapataa ja suklaatäytekakkua. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 36
Klementiinisalaattia, cheddar-sipulipiirakkaa ja vaaleaa glögijuustokakkua
Kausi 2. Jakso 36/40. Kokki Erno Kemi ja Harri Syrjänen kokkaavat klementiinisalaattia ja cheddar-sipulipiirakkaa sekä vaaleaa glögijuustokakkua. Mukana myös arjen ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 35
Persimon-mozzarellasalaattia, mascarponerisottoa ja ricottakakkua
Kausi 2. Jakso 35/40. Keittiömestari Pipsa Hurmerinta ja Harri Syrjänen kokkaavat persimon-mozzarellasalaattia, mascarponerisottoa ja ricottakakkua. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 34
Pizzaleipiä, välipalatuorepuuroa ja oranssia energiajuomaa
Kausi 2. Jakso 34/40. Ruokatoimittaja Outi Väisänen, Iiris ja Harri Syrjänen kokkaavat huikeita pizzaleipiä, välipalatuorepuuroa ja oranssia energiajuomaa. Nyt kannustetaan lapsia kokkailemaan! Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään
Jakso 33
Kurpitsakeittoa, hiillostettua siikaa ja puolukkajogurttijäätelöä
Kausi 2. Jakso 33/40. Teemu Laurell ja Harri Syrjänen kokkaavat paahdettua kurpitsakeittoa, hiillostettua siikaa ja valkoviini-kermakastiketta sekä puolukkajogurttijäätelöä ja suolakinuskia. Mukana myös vinkki halloween-booliin. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 31
Karitsaquesadilloja ja karitsanpaistia
Kausi 2. Jakso 31/40. Liha-asiantuntija Janne Leppänen ja Harri Syrjänen kokkaavat karitsaquesadilloja ja karitsanpaistia pähkinä-tamarindikastikkeella. Luvassa myös vinkki digitaalisen paistomittarin käyttämisestä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään
Jakso 30
Överilohkoperunoita ja perunamunakasta
Kausi 2. Jakso 30/40. Joonas Nordman ja Harri Syrjänen kokkaavat överilohkoperunoita ja perunamunakasta. Mukana myös pakastusvinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 29
Kuhaa salsa verde, varsikaalipeltiä ja paahtovanukasta
Kausi 2. Jakso 29/40. Timo Koivusalo ja Harri Syrjänen kuha salsa verdeä, varsikaalipeltiä ja paahtovanukasta.. Lisäksi mukana yrttivinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 28
Lasagnettea ja kiivi-vadelmapuikkoja
Kausi 2. Jakso 28/40. Juha Tapio ja Harri Syrjänen kokkaavat lasagnettea ja kiivi-vadelmapuikkoja. Luvassa myös riistavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 27
Hylmäsavulohipastaa ja helppoa jauhelihakastiketta.
Kausi 2. Jakso 27/40. Janne Kataja ja Harri Syrjänen kokkaavat kylmäsavulohipastaa carbonaran tapaan ja helppoa jauhelihakastikketta. Mukana myös pastavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 26
Kylmäsavulohimunapannu, croissantvuoka ja puolukkasmoothie
Kausi 2. Jakso 26/40. Huipukokki Alex Nurmi ja Harri Syrjänen kokkaavat kylmäsavulohimunapannua. Luvassa myös croissantvuoka ja puolukkasmoothie. Lisäksi vinkkejä mm. metsäsieniin liittyen. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
Jakso 25
Siikafilettä, piimäkastiketta ja siikatartaria
Kausi 2. Jakso 25/40. Kalamestari Martin Söderström ja Harri Syrjänen kokkaavat paahdettua siikafilettä sekä piimäkastiketta ja siikatartaria. Luvassa myös rapuja ja niihin liittyviä vinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään
Jakso 24
Grillipizzaa, grillinachoja ja grillattua kasvissalaattia
Kausi 2. Jakso 23/40. Huippukokki Kari Aihisen ja Harri Syrjäsen kokkailussa grillipizzat, grillinachot ja grillattu kasvissalaatti. Lisäksi vinkissä kokonaisen kalan kypsennys grillissä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.