Mitä tänään syötäisiin? Perjantai, Kausi 2 • Jakso 1: Kaurapannari ja talvikeitto
, 31minKausi 3. Jakso 1. Asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar ja Harri Syrjänen kokkaavat kaurapannaria ja talvikeittoa. Lisäksi tutustutaan ruokakaupan sisällä olevaan ravintolamaailmaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.
29.1.2021 • Katsottavissa 7.2.2026 klo 18:30 asti
Helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007. Keittiössä kokkaamassa Harri Syrjänen, Alex Nurmi ja Linnea Vihonen.
Jakso 1: Kaurapannari ja talvikeitto
31min29.1.2021Jakso 2: Hernefalafelit sekä uuniperunaa ja luonnonkalatäyte
32min5.2.2021Jakso 3: Punaviinirisottoa ja financier-leivoksia
30min12.2.2021Jakso 4: Green Goddess -perunasalaattia ja appelsiinijuustokakkua
31min19.2.2021Jakso 5: Salviapestopizzaa ja salamipizzaa
31min26.2.2021Jakso 6: Muikkugalettea ja Dominokääretorttua
31min5.3.2021Jakso 7: Kampasimpukoita, paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa ja creme brüléetä
31min12.3.2021Jakso 8: Karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua
30min19.3.2021Jakso 9: Rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta
32min26.3.2021Jakso 10: Lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa
30min2.4.2021Jakso 11: Kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa
31min9.4.2021Jakso 12: Salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja
20min16.4.2021Jakso 13: Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia
29min23.4.2021Jakso 14: Kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja
31min30.4.2021Jakso 15: Vegaaninen voileipäkakku ja valkosuklaamutakakku
29min7.5.2021Jakso 16: Capresehodaria ja paprika-kanasalaattia
31min14.5.2021