Bonnie yrittää sopeutua arkeen ilman tytärtään tämän lähdettyä opiskelemaan. Ystävistä tulee entistä tärkeämpiä, ja yhdessä heidän kanssaan puidaan elämän solmuja ja tuetaan toinen toistaan raittiudessa. Kahdeksas tuotantokausi.
Kategoria
Viihde ja komedia, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Tulossa la 17.4.
Jakso 7
Vaahtokarkkeja ja perhonen
Kausi 8, 7/12. Jillin hammaslääkäri on jäämässä eläkkeelle, ja Jill ahdistuu asiasta. Adam vie Bonnien reissuun matkailuautolla ja yllättää tämän kertomalla, että on itse asiassa ostanut auton itselleen. Amerikkalainen komediasarja.
Jakso 6
Vilkkuvalot ja lyhyt potku
Kausi 8, 6/12. Andy ei ole ottanut Jilliin mitään yhteyttä, ja Jill epäilee että kaiken takana on Andyn uusi naispuolinen työpari. Jill lähtee seuraamaan Andya selvittääkseen, onko tällä jotain sutinaa työparinsa kanssa. Amerikkalainen komediasarja.
Jakso 5
Raitis velho ja puutyöpaja
Kausi 8, 5/12. Bonnie on huolesta soikeana, kun Adam lähtee laskettelureissulle vanhan kaverinsa kanssa. Jill lähtee Tammyn seuraksi vapaaehtoistyöhön, mutta muiden auttamisen sijaan hän ajattelee vain itseään. Amerikkalainen komediasarja.
Jakso 4
Astronautit ja läskiroippeet
Kausi 8, 4/12. Jill ja Andy kutsuvat Bonnien ja Adamin tuplatreffeille, jossa tunnelma ei olekaan niin leppoisa kuin toivoisi. Tammy menee kokki-Rudyn avuksi tämän ruokakärrylle. Amerikkalainen komediasarja.
2pv jäljellä
Jakso 3
Tangia ja turvapaikkaa kaikille
Kausi 8, 3/12. Bonnien entinen rokkariheila saapuu AA-kokoukseen, mutta ei vaikuta muistavan Bonniea lainkaan. Tammy saa päähänsä remontoida Adamin keittiön sopivammaksi pyörätuolia varten. Amerikkalainen komediasarja.