Bonnie yrittää sopeutua arkeen ilman tytärtään tämän lähdettyä opiskelemaan. Ystävistä tulee entistä tärkeämpiä, ja yhdessä heidän kanssaan puidaan elämän solmuja ja tuetaan toinen toistaan raittiudessa. Kahdeksas tuotantokausi.
Kategoria
Viihde ja komedia, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Tulossa klo 08:00
Jakso 11
Riikinkukko ja isä O'Leary
Kausi 8, 11/12. Adam tulee pääpuhujaksi AA-kerhon kokoukseen ja ystävystyy siellä Rodin kanssa. Bonnie ei tykkää näiden kahden kaveruudesta, koska haluaa pitää Rodin itsellään. Amerikkalainen komediasarja.
Jakso 10
Ankeriaita ja melonimies
Kausi 8, 10/12. Marjorie murtaa kätensä kuultuaan ensin poikaystävältään, että tämä on jättämässä hänet. Wendy tapailee uutta miestä, ja muut järkyttyvät kuullessaan, että tämä on jo naimisissa. Amerikkalainen komediasarja.
Jakso 9
Mocktaileja ja fiksuja lapsia
Kausi 8, 9/12. Bonnie alkaa suunnitella Adamin baariin listaa alkoholittomista drinkeistä. Jill tahtoisi tapailla Trevoria, mutta pelkää Bonnien suuttuvan siitä. Amerikkalainen komediasarja.
Jakso 8
Kemikaalihaju ja verinen tynkä
Kausi 8, 8/12. Bonnie yrittää päättää, mitä tekisi Christyn entiselle huoneelle tämän lähdettyä opiskelemaan. Tammy alkaa toden teolla hermostua Marjorien määräilyyn ja arvosteluun. Amerikkalainen komediasarja.
2h jäljellä
Jakso 7
Vaahtokarkkeja ja perhonen
Kausi 8, 7/12. Jillin hammaslääkäri on jäämässä eläkkeelle, ja Jill ahdistuu asiasta. Adam vie Bonnien reissuun matkailuautolla ja yllättää tämän kertomalla, että on itse asiassa ostanut auton itselleen. Amerikkalainen komediasarja.