Muumien maailma

Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.
Kategoria
Lastenohjelmat, Kotimaiset
Vuosi
2007
Kieli
fin
Muumien maailma, Jakso 38: Ystävällinen vampyyri
Tulossa ma 18.10. klo 03:40
Jakso 38
Ystävällinen vampyyri
Muumimamma ystävystyy vampyyrin kanssa, joka paljastuu kiltiksi ja harmittomaksi. Muumimamman täytyy kuitenkin piilotella vampyyria muulta perheeltä, joka pelkää sitä.
Muumien maailma, Jakso 37: Vampyyrijahti
Tulossa ma 18.10. klo 03:30
Jakso 37
Vampyyrijahti
Huhujen mukaan eläintarhasta on karannut vampyyri. Muumiperhe ryhtyy tiukkoihin varotoimenpiteisiin vampyyrivaaraa vastaan.
Muumien maailma, Jakso 36: Tahmatassulapsi
Jakso 36
Tahmatassulapsi
Tahmatassun äiti lähettää kurittoman lapsensa Muumien luo, opetettavaksi tavoille. Muumien talviuniaika on kuitenkin alkamassa, joten lapselle pitää yrittää löytää joku toinen paikka.
Muumien maailma, Jakso 35: Kirosanalaatikko
Jakso 35
Kirosanalaatikko
Lapset löytävät meren pohjasta aarrearkun, joka paljastuu kirosanalaatikoksi. He päättävät vitsinä viedä sen Hemulin tädille.
Muumien maailma, Jakso 34: Huvipuisto
Jakso 34
Huvipuisto
Muumipeikko, Nipsu ja Pikku Myy kuluttavat rahansa huvipuistossa, ja pohtivat keinoja hankkia sitä lisää. Muumipeikko koettaa onneaan ennustajana, ja onnenpyörässä voitettu malja tarjoaa yllättävän ratkaisun rahapulmiin.
Muumien maailma, Jakso 33: Villieläimiä
Jakso 33
Villieläimiä
Muumipeikon viidakko-unessa uimaretki meren rannassa katkeaa, kun rantavedestä havaitaan ilkeitä krokotiileja. Eläintarhan karkureita tullaan vangitsemaan, mutta pahaksi onneksi Muumeja luullaan karanneiksi virtahevoiksi.
Muumien maailma, Jakso 32: Viidakkoelämää
Jakso 32
Viidakkoelämää
Muumipeikko uneksii palmuista Muumitalon ympärillä. Muumipeikon ja Niiskuneidin viidakkoleikit muuttuvat pian liiankin todellisiksi, kun eläintarhan eläimet pääsevät vapaaksi, ja viidakkoon saapuu villipetoja.
Muumien maailma, Jakso 31: Talvikisat
Jakso 31
Talvikisat
Urheilullinen herra Virkkunen järjestää erilaisia talvikisailuja, joita Muumilaakson asukit ovat saapuneet seuraamaan. Kisat huipentuvat kiivaaseen lumipallokisaan, jossa herra Virkkunen ja Drontti Edvard ottavat mittaa toisistaan.
Muumien maailma, Jakso 30: Sedrik-koira
Jakso 30
Sedrik-koira
Nipsulla on hieno kristallisilmäinen Sedrik-koira. Nipsun harmiksi myös Kampsun hemmoteltu tytär haluaa Sedrik-koiran omakseen.
Muumien maailma, Jakso 29: Kreivittären kutsut
Jakso 29
Kreivittären kutsut
Kreivitär kuulee Muumipeikon kultaisesta hännästä ja kutsuu Muumiperheen linnaansa cocktail-kutsuille. Upeassa linnassa tarjotaan herkullisia leivonnaisia ja tanssitaan. Muumipeikosta seurapiirielämä on lopulta kuitenkin hyvin väsyttävää.
Muumien maailma, Jakso 28: Muumipeikko ja kultainen häntä
Jakso 28
Muumipeikko ja kultainen häntä
Muumipeikko näkee talviunta, jossa pörriäisen pisto saa hänen häntänsä muuttumaan kaljuksi. Muumimamman rohtojen ansiosta tilalle kasvaa uusi, kultainen häntätupsu.
Muumien maailma, Jakso 27: Viimeinen lohikäärme
Jakso 27
Viimeinen lohikäärme
Muumipeikko löytää seikkailullaan pienen mutta kiukkuisen lohikäärmeen. Hän haluaa pitää lohikäärmeen ensin vain omana salaisuutenaan, mutta eihän Muumiperheessä sellaisesta tule mitään.
Muumien maailma, Jakso 26: Elokuujuhla
Jakso 26
Elokuujuhla
Muumilaakson Elokuunjuhlissa ilo on ylimmillään. Tiuhti ja Viuhti keksivät tavan ilahduttaa toivomuksellaan myös Taikuria.
Muumien maailma, Jakso 25: Täytettyjä toivomuksia
Jakso 25
Täytettyjä toivomuksia
Taikuri antaa Elokuunjuhlissa kaikkien toivoa yhden toivomuksen. Mutta toteutuneet toivomukset eivät miellytäkään kaikkia.
Muumien maailma, Jakso 24: Kuningasrubiini
Jakso 24
Kuningasrubiini
Muumilaaksossa on riemukkaat elokuunjuhlat. Mutta Tiuhdin ja Viuhdin kuningasrubiini houkuttaa paikalle myös kutsumattoman vieraan, Taikurin panttereineen.
Muumien maailma, Jakso 23: Kadonnut käsilaukku
Jakso 23
Kadonnut käsilaukku
Muumimamman käsilaukku on kadonnut. Koko Muumilaakson väki kerääntyy etsimään sitä, ja löytäjälle luvataan paikka elokuunjuhlien kunniavieraana.