Myyrä

Älyä, taktikointikykyä, fyysistä kuntoa ja kylmiä hermoja vaativa realitysarja Myyrä on taas täällä! Toisella tuotantokaudellaan Myyrässä on kisaamassa kymmenen tuttua suomalaista. Yksi heistä voittaa itselleen yhdessä kerätyn rahapotin, ja yksi heistä on myyrä.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Uusi jakso tiistaisin klo 0:01
Jakso 10
Voittaja ja Myyrä
Kausi 2, 10/10. Kilpailijat kokoontuvat Helsinkiin ja vihdoin paljastuu, kuka on Myyrä. Samalla selviää koko kisan voittaja ja jälkiruoaksi nautiskellaan Myyrän parhaat myyräilyt.
Jakso 9
Ihmeelliset ihmissoihdut
Kausi 2, 9/10. Kilpailijat kokevat kommunikaatiovaikeuksia. Koko kisa huipentuu historiallisen hurjaan temppuun, johon kaikkien rohkeus ei riitä. Ei ihme, koska ollaan kirjaimellisesti tulessa.
Jakso 8
Peli kovenee
Kausi 2, 8/10. Haasteena on benjihyppy köysiradalta. Riian taidemuseossa haasteet ovat toisenlaiset, kun peliin heitetään joko isosti rahaa tai himottu immuniteetti. Pudotus vie jo kohti kauden loppuratkaisuja.
Jakso 7
Pelkkää kulissia
Kausi 2, 7/10. Kilpailijat etsivät elokuvakylässä filmitähtien koteja ja junamatkustajia. Kun kaikki on ohi, Myyrä-syytöksiä roiskuu taas moneen suuntaan ja ainoa varmasti syytön on kotiinlähtijä.
Jakso 6
Sano se kukkasin
Kausi 2, 6/10. Osa kilpailijoista yrittää tunnistaa valehtelijan, mutta vastassa saattaa olla pajunköyden syöttämisen mestari. Edes kukkien asettelu ei saa tunteita asettumaan.
Jakso 5
Helikopteri vs. vankila
Kausi 2, 5/10. Kaksi rohkeaa lähtee helikopterilla etsimään muiden heille väsäämää viestiä ja myöhemmin musta auto kuskaa kolme kilpailijaa vankilaan. Seuraa kilpajuoksu aikaa vastaan.
Jakso 4
Kourua alas
Kausi 2, 4/10. Kilpailijat jaetaan pareihin, toinen syöksyy alas olympiatason kelkkarataa samalla kun toinen takoo hänelle päähän nippelitietoa Latviasta. Toinen peli tarjoaa jokereita ja pahaa mieltä.
Jakso 3
Nyt kaahataan
Kausi 2, 3/10. Kilpailijat vapauttavat itsensä kahleista ja lausuvat hyvästit satamakaupungille. Pääkaupungissa he uhmaavat liikennesääntöjä hassuissa autoissa ja eksyy, vaikka kaikilla on kartat nenän edessä.
Jakso 2
Outoa tyrimistä torilla
Kausi 2, 2/10. Kilpailijat suuntaavat torille, mutta joillekin ostoslista on liian vaikea. Sekoittaako Myyrä pakkaa vai onko kyse vain hämäyksestä? Myyrä-testi paljastaa, kuka lähtee kotiin.
Jakso 1
Kylmä kyyti, kuuma vihje
Kausi 2, 1/10. Kymmenen julkisuudesta tuttua suomalaista saapuu kohteeseen ja alkaa kerätä rahaa voittopottiin. Myyrän metsästys käynnistyy! Kaksi kilpailijaa löytää kuuman vihjeen.

Osallistu

Tutustu kilpailijoihin ja ohjelmaan!