No-Go Zones esittelee maailman pahamaineisimpia mikrokosmoksia: rikollisuuden kyllästämiä kulmakuntia, vallattuja kortteleita, punaisten lyhtyjen alueita. Sarjassa matkataan muun muassa Etelä-Afrikan Ghost Towniin, jossa the Ugly Americans -jengi hallitsee ja Kolumbian Sante Fehen, gangstereiden ja parittajien pyörittämälle punaisten lyhtyjen alueelle.
Kategoria
Dokumentit, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Jakso 6
Meksiko
Kausi 1, 6/6. Meksikon pääkaupungin Méxicon Tepito-kaupunginosassa on voimassa viidakon lait. Palkkamurhat, jengisodat ja huumekaupat ovat arkipäivää. Poliisit lahjotaan ummistamaan silmänsä. Saksalainen dokumenttisarja.
Jakso 5
Kolumbia
Kausi 1, 5/6. Kolumbian Bogotan Santa Fe on hurjaa vaara-aluetta, jossa jengiläiset, huumediilerit ja prostituoidut rellestävät ilman huolta virkavallasta. Seksiä myydään joka kadunkulmassa. Edes huumediilerit eivät ole turvassa väkivallalta. Saksalainen dokumenttisarja.
Jakso 4
Jamaika
Kausi 1, 4/6. Paratiisisaarena tunnetun Jamaikan pääkaupungin Kingstonin itäisessä osassa on pahamaineinen Mountain View'n alue, jota ei hallitse ja suojele virkavalta, vaan ryöstäjistä ja palkkatappajista koostuva South Clan -jengi. Saksalainen dokumenttisarja.
Jakso 3
Filippiinit
Kausi 1, 3/6. Filippiinien Manilassa Quezon Cityssä jengit hallitsevat Quirinon aluetta. He kovistelevat paikallisia ja myyvät huumeita. Ulkopuolisilla ei ole asiaa alueelle. Poliisilla on apunaan palkkionmetsästäjiä, jotka hekin tappavat epäröimättä. Saksalainen dokumenttisarja.
Jakso 2
Yhdysvallat
Kausi 1, 2/6. Detroit on Yhdysvaltain vaarallisimpia kaupunkeja, ja siellä sijaitseva Seven Mile Road on erityisen vaarallinen alue. Jaksossa seurataan alueen asukkaiden, kuten jengiläisten, prostituoitujen ja tavallisten ihmisten elämää. Ääneen pääsevät muun muassa Seven Mile Bloodsin jäsenet ja rikollisia jahtaavat palkkionmetsästäjät.
Jakso 1
Etelä-Afrikka
Kausi 1, 1/6. Etelä-Afrikan Kapkaupungin liepeillä oleva Cape Flats on hurjaa aluetta. Pahamaineista Ghost Townin aluetta hallitsee Ugly Americans -jengi, joka myy huumeita ja johtaa kovalla kädellä. Seurauksena on aina vain yleistyvä huumeidenkäyttö ja prostituutio koko maassa. Saksalainen dokumenttisarja.