Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. Viides tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Tulossa ma 10.5.
Jakso 11
Isoveli valvoo
Kausi 5, 11/15. Mac ja Riley matkustavat Bosnian serbitasavaltaan, missä kansannousun johtohahmoja on alkanut kadota. Paljastuu, että hallitus käyttää nanotekniikkaa mielenosoittajia vastaan. Russilla on kädet täynnä, kun samaan aikaan Desi on tulessa toisella puolella maailmaa, Bozer tuuraa Mattya ja kaiken kukkuraksi Ison-Britannian puolustusministeri saapuu vierailulle Phoenixiin. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan.
Jakso 10
Pahan akseli
Andrews. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan.
2pv jäljellä
Jakso 9
Yksin pimeässä
Kausi 5, 9/15. Mac, Riley ja Desi lähetetään Uzbekistaniin, missä heidän on estettävä puolustusministeriön tietojen päätyminen Codexin käsiin. Kun matkaan tulee mutkia, Mac yrittää yksin uhkarohkeaa temppua suojellakseen ystäviään. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan.