Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. Neljäs tuotantokausi.
Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Tulossa ma 25.1.
Jakso 13
Pelasta pato, pelasta maailma
Kausi 4, 13/13. Codexiin soluttautuneet Mac ja Riley saavat tehtävän järjestön todelliselta nokkamieheltä. H-hetken lähestyessä Mac tekee kaikkensa estääkseen maailmanlopun ja vakuuttaakseen vakaumuksessaan horjuvan tätinsä siitä, että maapallo on pelastettavissa ilman yli miljardin ihmisen uhraamista. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan.
Jakso 12
Uskollisuus, perhe, tuho
Kausi 4, 12/13. Macin uskollisuus kyseenalaistetaan, kun hän vastustaa Codexia vastaan suunniteltua iskua Gwenin kertomien totuuksien jälkeen. Mac päättää, että paras keino järjestön pysäyttämiseksi on liittyä heihin ja taivutella heidät muuttamaan suunnitelmiaan maailman pelastamiseksi. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan.
2pv jäljellä
Jakso 11
Sellitoverit
Kausi 4, 11/13. Phoenix panee pystyyn suuren hämäyksen, kun Kauppias jää kiinni Kiinassa. Hänet ja Mac teljetään samaan valeselliin, tarkoituksena miehen luottamuksen voittaminen Codexin salaisen bunkkerin sijainnin selvittämiseksi. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan.