Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. Viides tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Huomenna klo 20:15
Jakso 12
Kuokkavieraat
Kausi 5, 12/15. Phoenix-kolmikko kuokkii kuninkaallisissa häissä Intiassa suojellakseen morsianta. Samalla Mac ja Desi puivat omaa suhdettaan. Russ puolestaan törmää Sofiaan. Bozer epäilee Rileyn palanneen hakkerijuurilleen. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan.
Jakso 11
Isoveli valvoo
Kausi 5, 11/15. Mac ja Riley matkustavat Bosnian serbitasavaltaan, missä kansannousun johtohahmoja on alkanut kadota. Paljastuu, että hallitus käyttää nanotekniikkaa mielenosoittajia vastaan. Russilla on kädet täynnä, kun samaan aikaan Desi on tulessa toisella puolella maailmaa, Bozer tuuraa Mattya ja kaiken kukkuraksi Ison-Britannian puolustusministeri saapuu vierailulle Phoenixiin. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan.
1pv jäljellä
Jakso 10
Pahan akseli
Andrews. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan.