Nyrkki

Nyrkki

On vuosi 1955 ja olemme kylmän sodan polttopisteessä. Ei, se ei ole Washington tai Moskova vaan Helsinki, jossa itä ja länsi - KGB ja CIA - vääntävät kättä Suomen tulevasta suunnasta. Samalla kun jännite kahden suurvallan välillä kasvaa, salainen suomalainen iskuryhmä NYRKKI kamppailee pitääkseen isänmaansa itsenäisenä ja joukkonsa koossa. Panokset kovenevat, kun Kekkonen ja Fagerholm alkavat pelata tosissaan presidenttipeliä, ja ryhmän uusimmalle jäsenelle alkaa valjeta totuus hänen taustastaan. Pian Nyrkin jäsenet huomaavat olevansa vastuussa Porkkalan, Suomen - ja ehkä koko maailman - kohtalosta.
Kategoria
Draama, Kotimaiset
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Siirry C Moreen tästä
Katso koko kausi jo nyt C Moressa
Katso koko kausi jo nyt C Moressa
Nyrkki, Jakso 3: Pako Porkkalasta
Tulossa klo 21:26
Jakso 3
Pako Porkkalasta
Kausi 1, 3/10. Sillä aikaa kun USAn lähetystö tutkii CIA-agenttinsa outoa kuolemaa ja saa yllättävää lisäapua Washingtonista, Nyrkki päättää iskeä suoraan puna-armeijan tarkkaan vartioimaan Porkkalan tukikohtaan. Järkyttynyt Helena löytää todisteita menneisyydestään ja nousee avoimesti kummisetäänsä ja suojelijaansa vastaan.
Nyrkki, Jakso 2: Kolikon kääntöpuoli
Jakso 2
Kolikon kääntöpuoli
Kausi 1, 2/10. Iso raha liikkuu aina, kun myytävänä on huippusalaista tietoa. Mitä on tekeillä neuvostojoukoille vuokratussa Porkkalan tukikohdassa, josta on Helsingin keskustaan vain parikymmentä kilometriä? Helena ei halua palata takaisin New Yorkiin, sillä häntä askarruttavat oudot lapsuusmuistot ja komea amerikkalainen liikemies, jonka hotellihuoneessa odottaa intiimi yllätys.
Nyrkki, Jakso 1: Nyrkit veressä
Jakso 1
Nyrkit veressä
Kausi 1, 1/10. Kesällä 1955 kylmä sota kuumenee Helsingissä. Sekä Neuvostoliitto että Yhdysvallat kiihdyttävät tiedustelutoimintaansa, sillä kumpikin pelkää Suomen liukuvan vastapuolen leiriin, kun edessä ovat presidentinvaalit. CIA tukee Fagerholmia, KGB Kekkosta, mutta ketkä pitävät Suomen puolta? Nyrkit veressä puolustautuu myös New Yorkissa opiskeleva Helena Korhonen, jonka avuksi ilmestyy kylmähermoinen kohukaunotar Tabe Slioor.