Olet mitä syöt

Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella nähdään yksitoista erilaista elämäntaparemonttia. Luvassa on taas huikeita tuloksia, kun julkisuudesta tutut henkilöt edistävät terveyttään urheilulääkäri Pippa Laukan johdolla. Miten saadaan pitkäaikainen ylipaino kuriin? Entä miten terveellistää syömistään, kun taustalla kummittelee syömishäiriö? Kyyneliä ja hikeä vuodatetaan, kun osallistujat käyvät läpi elämäntapamuutoksen vaativan henkisen ja fyysisen työn.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso torstaisin klo 0:01
Sosiaalinen syöminen on Sanna Kiiskille hankalaa – ei halua syödä yhdessä lastensa kanssa
Sosiaalinen syöminen on Sanna Kiiskille hankalaa – ei halua syödä yhdessä lastensa kanssa
Sanna Kiiskin laihdutus alkoi jo 12-vuotiaana: "Söin kiinteää ruokaa yhtenä päivänä viikossa"
Sanna Kiiskin laihdutus alkoi jo 12-vuotiaana: "Söin kiinteää ruokaa yhtenä päivänä viikossa"
Venyttelyajan pituus ei paranna liikkuvuutta
Sakari "Sakke" Pietilä saa Olet mitä syöt -ohjelmassa vinkkejä siihen, kuinka liikkuvuutta voi parantaa.
Pippa Laukka esittelee 80 prosentin säännön: "Siihen sisältyy semmoinen pieni joustovara"
Pippa Laukka esittelee Olet mitä syöt -ohjelmassa Sakari "Sakke" Pietilälle 80 prosentin säännön ruokavaliota ja uusia elämäntapoja varten.
Pastaa, makkaraa, pizzaa… Sakari "Sakke" Pietilän ruokavalio pursuaa rasvaa
Liikunta on aina ollut läsnä jääkiekkovalmentajana ja -kommentaattorina tunnetun Sakari "Sakke" Pietilän elämässä, mutta ruokavalio pursuaa rasvaa.
Näin Jippu muuttui Olet mitä syöt -taipaleen aikana
Kausi 3, 9/11. Riippuvuuksiin altis Jippu on vaihtanut alkoholismin sokerikoukkuun, ja syö sokeria viisi kertaa suosituksia enemmän. Sokeriset herkut päätyvät suuhun aina iltaisin ja öisin, ei koskaan päivisin. Jippu on luopunut myös liikunnasta, koska sekin koukutti ja tapasi viedä Jipun äärimmäisyyksiin aiheuttaen kärsimystä. Jippu haluaa opetella elämään terveellisemmin, ja Pippa rientää avuksi. Jippu kokee saavansa apua matkallaan myös Jumalalta, mutta saatanallisilta houkutuksilta ei vältytä.
Pippa Laukan yllätys saa Kalle Palanderin hiljaiseksi: "Läimäisy päin naamaa"
Kalle Palanderin aamupala saa Pippa Laukan hämmästymään. Pipalla on kuitenkin järkyttävä yllätys myös Kallelle.
Kalle Palanderin jääkaapin sisältö saa Pippa Laukan pöyristymään: "Olin järkyttynyt"
Kalle Palander kertoo Olet mitä syöt -ohjelmassa suhteestaan alkoholiin. Entisen huippu-urheilijan jääkaapin sisältö saa Pippa Laukan järkyttymään.
Enni Koistinen - Kehopositiivisuus
Kausi 3, 7/11. Enni Koistinen on kehopositiivisuuden puolestapuhuja, eikä halua laihduttaa ulkonäön vuoksi, mutta tietää terveytensä vaativan ryhtiliikettä. Lopputapaamisessa nähdään huipputuloksia! Enni Koistinen rakastaa nautiskelua, mikä näkyy muun muassa isoina annoskokoina ja kahviloiden leivoshyllyjen tyhjentämisenä. Enni pitää kehonsa ulkonäöstä, mutta selkäleikkauksen jo kerran kokeneena hän tietää, että terveyden vuoksi muutos elintapoihin on tehtävä. Terveystesteissä selviää myös, että 32-vuotiaan Ennin kolesteroli on erittäin korkealla, verisuonten ikä 40-50 ja kakkostyypin diabetes kolkuttelee ihan oven takana. Pipan johdolla Enni ryhtyy skarppaamaan lisäämällä liikkumista ja terveellisiä välipaloja ruokavalioonsa. Lopputapaamisessa nähdään ennätystuloksia!
Enni Koistinen ei tahdo puhua kehostaan rumasti: "Viihdyn siinä, vaikka onkin vähän ekstrakiloja"
Enni Koistinen on puhunut kehopositiivisuuden puolesta. Hän tahtoo kuitenkin Olet mitä syöt -ohjelmassa muuttaa elämäntapojaan terveempään suuntaan.
Olet mitä syöt -osallistujan jääkaapista paljastuu ovelasti naamioituja "terveystuotteita"
Lääkäri Pippa Laukka löytää Olet mitä syöt -ohjelmassa Enni Koistisen jääkaapista ovelasti naamioituja "terveystuotteita".
Punnitus vetää Tuomas Rajalan hiljaiseksi: "Naurattaa, itkettää ja hävettää"
Radiotaajuuksilta tuttu Tuomas Rajala toteaa Olet mitä syöt -ohjelmassa puntarille astuessaan, että vaa'an välttely on kostautunut.
Radiojuontaja Tuomas Rajala: "Minulla on lihavan ihmisen identiteetti"
Radiosta tuttu Tuomas Rajala on saanut kuulla painostaan ala-asteelta asti.
Historiallinen päätös saa Rea Tallgrenin murtumaan kyynteliin Olet mitä syöt -ohjelmassa
Olet mitä syöt -ohjelmassa nähdään historiallinen hetki, kun Rea Tallgrenin kohdalla mittaus ja punnitus jätetään syömishäiriötaustan vuoksi tekemättä.
Rea Tallgren ulkonäköpaineistaan: "Koen, että olen niin lihava ja ruma, että ihmisethän kadulla katsoo"
Rea Tallgren kertoo Olet mitä syöt -ohjelmassa ajatuksiaan syömishäiriöstä ja ulkonäköpaineista.
Tällainen määrä suolaa on Lallin ruokavaliossa päivittäin - "Sä et oo toivoton tapaus, mutta sä oot kriisissä", Pippa Laukka tiivistää.
Tällainen määrä suolaa on Lallin ruokavaliossa päivittäin - "Sä et oo toivoton tapaus, mutta sä oot kriisissä", Pippa Laukka tiivistää.