Olipa kerran elämä

Olipa kerran elämä on hauska ja hyväntuulinen Henkka Hyppösen luotsaama koko perheen tietovisa sekoitettuna viihdyttävään komediapaneeliin. 'Laughing While Learning' on periaate, jolla tätä show'a tehdään. Jokaisessa jaksossa voitosta kisaa vakiokisaaja Kalle Lambergin lisäksi kolme kilpailijaa.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2017
Jakso 12
Ben Zyskowicz, Jaakko Saariluoma ja Katri Saarikivi
Kausi 1, 12/12. Millainen on nyrkkeilevä rapu ja miten magneetti leijuu? Kalle Lambergin lisäksi mukana Katri Saarikivi, Jaakko Saariluoma ja Ben Zyscowicz. Juontajana Henkka Hyppönen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jakso 11
Silvia Modig, Satu Tuomisto ja Kimmo Ohtonen
Kausi 1, 11/12. Tänään pohditaan muun muassa astronauttien pieruja ja tähtikuonokontiaisten superaisteja. Kalle Lambergin ja Henkka Hyppösen lisäksi mukana Silvia Modig, Satu Tuomisto ja Kimmo Ohtonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jakso 10
Anna-Maija Tuokko, Emilia Vuorisalo ja Mikael Fortelius
Kausi 1, 10/12.Mitä eroja on blondilla, brunetilla ja punapäällä? Entä mikä eduskuntatalossa säteilee? Henkka Hyppösen ja Kalle Lambergin lisäksi mukana Anna-Maija Tuokko, Emilia Vuorisalmi ja Mikael Fortelius.
Jakso 9
Anu Sinisalo, Timo Vuorensola ja Kari Enqvist
Kausi 1, 9/12. Tänään selviää, kuinka paljon aivoja ihminen lopulta tarvitsee. Kalle Lamberg ja Timo Vuorensola hämmentyvät tekopesän äärellä. Mukana myös Anu Sinisalo ja Kari Enqvist, juontaja Henkka Hyppönen.
Jakso 8
Vieraina Anna Perho, Olga Temonen ja Kimmo Ohtonen
Kausi 1, 8/12. Olipa kerran elämä tutkii, millä hyönteisellä on ankein murrosikä? Olga Temonen paljastuu yllättäväksi mutantiksi. Mukana myös Anna Perho ja Kimmo Ohtonen sekä Henkka Hyppönen ja Kalle Lamberg.
Jakso 7
Linda Liukas, Ali Jahangiri ja Viivi Pumpanen
Kausi 1, 7/12. Panelistivieraina ohjelmoija ja lastenkirjalija Linda Liukas, koomikko-juontaja Ali Jahangiri ja malli-juontaja Viivi Pumpanen. Ohjelman juontaa Henkka Hyppönen, vakiopanelistina Kalle Lamberg.
Jakso 6
Mikko Möttönen, Kirsi Ylijoki ja Eicca Toppinen
Kausi 1, 6/12. Panelistivieraina tutkija Mikko Möttönen, näyttelijä Kirsi Ylijoki ja sellisti Eicca Toppinen. Ohjelman juontaa Henkka Hyppönen, vakiopanelistina Kalle Lamberg.
Jakso 5
Sini Merikallio, Rakel Liekki ja Essi Hellen
Kausi 1, 5/12. Panelistivieraina tutkija Sini Merikallio, toimittaja-juontaja Rakel Liekki ja näyttelijä Essi Hellen. Ohjelman juontaa Henkka Hyppönen, vakiopanelistina Kalle Lamberg.
Jakso 4
Samuli Siltanen, Teemu Aromaa ja Kirsi Alm-Siira
Kausi 1, 4/12. Olipa Kerran Elämä sarjan tässä jaksossa Henkka Hyppösen ja Kalle Lambergin kanssa tieteen ja elämän ihmeelliseen maailmaan sukeltavat matemaatikko Samuli Siltanen, näyttelijä Teemu Aromaa ja toimittaja Kirsi Alm-Siira. Ohjelmassa selviää mm monta mielenkiintoista faktaa räästä, laiskiaisten elämästä, vuoristoradoista ja mehiläisistä.
Jakso 3
Vieraina Pekka Pouta, Jarppi Leppälä ja Soikku
Kausi 1, 3/12. Olipa Kerran Elämä- sarjassa elämän ja tieteen ihmeiden äärellä tässä jaksossa meteorologi Pekka Pouta, Pohjanmaan lahja Suomelle Jarppi Leppälä ja supersuosittu tubettaja Soikku. Jaksossa perehdymme mm. naurun historiaan, ilmanpaineeseen ja kansanviisauksien todenmukaisuuteen. Ohjelman juontaa Henkka Hyppönen, vakiopanelistina Kalle Lamberg.
Jakso 2
Merituuli Väntsi, Mikko Peltola ja Katri Saarikivi
Vieraina Merituuli Väntsi, Mikko Peltola ja Katri Saarikivi.
Jakso 1
Vappu Pimiä, Kiti Kokkonen ja Kari Enqvist
Kausi 1 1/12. Olipa Kerran Elämä, Henkka Hyppösen luotsaama uusi sarja alkaa! Olipa Kerran Elämä on koko perheen comedygameshow, jossa pureudutaan kaikkeen mielenkiintoiseen maan ja taivaan väliltä ja vähän avaruudestakin. Lyhyesti sanottuna siis käsittelyssä koko elämä. Ensimmäisessä jaksossa vakiopanelisti Kalle Lambergin kanssa elämän ihmeellisyyksien äärellä ovat Vappu Pimiä, Kiti Kokkonen ja Kari Enqvist.