Duudsonit: Päällikkö

Duudsonit: Päällikkö

Uutuusohjelma on kestävyyttä, sisua, älyä ja voimaa vaativa kilpailu tavallisille suomalaisille, jotka haluavat haastaa itsensä. 12 kilpailijan lisäksi ohjelmassa ovat mukana kaikki neljä Duudsonia: Jukka, Jarppi, HP ja Jarno. Päällikössä palataan Duudsoneiden omalle ranchille Pohjanmaalle, josta moni jekku on saanut alkunsa.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 1: Hurja kilpailu alkaa
Jakso 1
Hurja kilpailu alkaa
Kausi 1 , 1/10. Hurja kilpailu alkaa. 6 naista ja 6 miestä saapuu Duudsonien ranchille tavoittelemaan Päällikkö-titteliä voimaa ja älyä vaativissa haasteissa, jotka vain Duudsonit ovat voineet keksiä.
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 2: Duudsonit: Päällikkö
Jakso 2
Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 2/10. Taistelu Päällikkö-tittelistä jatkuu Pohjanmaalla. Kisan vaativuus alkaa näkyä, kun Duudsonit yllättävät 10 jäljellä olevaa kokelasta totaalisesti. Jonkun kohtalo on joutua kotimatkalle.
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 3: Duudsonit: Päällikkö
Jakso 3
Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 3/10. Duudsonien kotitilalla on jäljellä yhdeksän kilpailijaa. Heillä kaikilla on mahdollisuus Päällikkö-titteliin. Duudsonien raastava tehtävä on lähettää jälleen yksi kova kilpailija kotiin.
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 4: Duudsonit: Päällikkö
Jakso 4
Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 4/10. Tässä kilpailussa täytyy ylittää itsensä. Kilpailu käy rankemmaksi ja Duudsonien ratkaisut muuttuvat taas vaikeammiksi, kun jäljellä on enää 8 kivikovaa kilpailijaa. Kuka joutuu kotiin?
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 5: Duudsonit: Päällikkö
Jakso 5
Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 5/10. Duudsonit joutuu kovaan paikkaan, kun dramaattiset käänteet tuovat tunteet pintaan. Kyyneleitä vuodatetaan, kun yhden kilpailijan haave Päällikkö-tittelistä murenee. Yrittääkö joku huijata?
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 6: Duudsonit: Päällikkö
Jakso 6
Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 6/10. Päällikkö-titteliä jahtaa enää kuusi rohkeaa ja sisukasta kilpailijaa. Voimaa ja älyä tarvitaan taas, sillä Duudsonit ovat kehittäneet suorastaan piinaavan huipennuksen illan päätteeksi.
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 7: Duudsonit: Päällikkö
Jakso 7
Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 7/10. Viisi kovinta kilpailijaa on jäljellä, mutta dramaattinen käänne mullistaa asetelmat täysin. Kipukynnystä mitataan ja pää on koetuksella monella tapaa, kun lopulliset ratkaisut lähestyvät.
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 8: Duudsonit: Päällikkö
Jakso 8
Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 8/10. Päivä alkaa Duudsonien klassikko-kisalla ja loppuu suolle. Tunteet ovat suuria, kun kohtalo puuttuu peliin. Edessä on kipeät ja koskettavat ratkaisut. Yksi neljästä joutuu kotimatkalle.
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 9: Duudsonit: Päällikkö
Jakso 9
Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 9/10. Enää kolme kilpailijaa tavoittelee Päällikkö-titteliä ja jokainen heistä tietää, että finaali on enää pienen askeleen päässä. Haaste on valtava, sillä nyt ei riitä, kuin huippusuoritus.
Duudsonit: Päällikkö, Jakso 10: Duudsonit: Päällikkö
Jakso 10
Duudsonit: Päällikkö
Kausi 1 , 10/10. Finaali. 12 rohkeaa kilpailijaa lähti tavoittelemaan Päällikkö-titteliä. Heistä vain kaksi on jäljellä. Duudsoneilla on vielä lyödä pöytään todellinen testi. Nyt selviää kuka on Päällikkö.