Penkinlämmittäjät

Penkinlämmittäjät

Penkinlämmittäjät on räävitön, mutta lämminhenkinen viihdeohjelma, jossa panelistit kisaavat pääsystä vaihtopenkiltä takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Parin pompun kautta maaliin laukova urheilun viihdeohjelma. Vakiopanelistit ja viikoittainen vieras tarjoilevat tarinoita sportista ja välillä sen vierestäkin. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Penkinlämmittäjät, Jakso 1: Penkinlämmittäjät
Jakso 1
Penkinlämmittäjät
Kausi 3, 1/7. Uusi kausi alkaa! Vakiopanelistit Ville Myllyrinne, Pilvi Hämäläinen ja Kalle Palander ovat valmiina syöksymään radalle. Vieraana pyörätuolikelaaja ja paralympiamitalisti Amanda Kotaja. Ile Uusivuori johdattaa kohti maaliviivaa.
Penkinlämmittäjät, Jakso 2: Penkinlämmittäjät
Jakso 2
Penkinlämmittäjät
Kausi 3, 2/7. Urheilun iloista ja sivukierteistä sanomaa tarjoilevat vakiopanelistit Pilvi Hämäläinen, Ville Myllyrinne ja Mikko Töyssy. Vieraana uinnin tuore olympiamitalisti Matti Mattsson. Ohjaksia pitelee Ile Uusivuori.
Penkinlämmittäjät, Jakso 3: Penkinlämmittäjät
Jakso 3
Penkinlämmittäjät
Kausi 3, 3/7. Urheilumaailman menoa ihmettelevät vakiopanelistit Paula Noronen, Tommy Lindgren ja Tero Tiittanen. Vieraaksi saapuu olympialaisissa Suomen ennätyksiä tehtaillut keskimatkojen juoksija Sara Kuivisto. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.
Penkinlämmittäjät, Jakso 4: Penkinlämmittäjät
Jakso 4
Penkinlämmittäjät
Kausi 3, 4/7. Urheilun ajankohtaisista aiheista laukovat vakiopanelistit Kalle Palander, Pilvi Hämäläinen ja Ville Myllyrinne. Vieraana jaksossa on olympia- ja MM-mitalisti jääkiekkomaalivahti Noora Räty. Keskustelua johtaa Ile Uusivuori.
Penkinlämmittäjät, Jakso 5: Penkinlämmittäjät
Jakso 5
Penkinlämmittäjät
Kausi 3, 5/7. Urheiluaiheista iskuja jakelevat vakiopanelistit Paula Noronen, Tero Tiittanen ja Pilvi Hämäläinen. Vieraskehään astuu nyrkkeilijä Mira Potkonen, olympiamitalisti ja Euroopan mestari. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Ile Uusivuori.
Penkinlämmittäjät, Jakso 6: Penkinlämmittäjät
Jakso 6
Penkinlämmittäjät
Kausi 3, 6/7. Urheiluaiheiden hyviä osumia laukovat vakiopanelistit Paula Noronen, Tommy Lindgren ja Mikko Töyssy. Vieraana tanssiva ja jalkapalloileva kirkkoherra Kari Kanala. Aiheessa joukkueita pitelee Ile Uusivuori.
Penkinlämmittäjät, Jakso 7: Penkinlämmittäjät
Jakso 7
Penkinlämmittäjät
Kausi 3, 7/7. Tarkkoja naurulaukauksia vetelevät vakiopanelistit Paula Noronen, Ville Myllyrinne ja Tero Tiittanen. Vieraana jalkapallo- ja urheilupuheen ammattilainen selostaja Tuomas Virkkunen. Aiheessa joukkueita pitelee Ile Uusivuori