Penkinlämmittäjät

Penkinlämmittäjät on räävitön, mutta lämminhenkinen viihdeohjelma, jossa panelistit kisaavat pääsystä vaihtopenkiltä takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Ohjelma käsittelee ajankohtaiset urheilu-uutiset ja -ilmiöt omalla, vähintäänkin kyseenalaisella tavallaan, joka kutkuttelee sporttifanaatikkojen lisäksi myös niitä, joille urheilu on kirosana. Uudella kaudella penkkiä kuluttavat myös maailmanmestari Kalle Palander ja F1-toimittaja Mervi Kallio. Vaihtopenkillä läyhäämistä jatkavat tuttuun tapaan Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Mikko Töyssy ja Tero Tiittanen. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 10
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 10/10. Parin pompun kautta maaliin laukova urheilun viihdeohjelma. Vakiopanelistit ja viikoittainen vieras tarjoilevat tarinoita sportista ja välillä sen vierestäkin. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.
Jakso 9
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 9/10. Parin pompun kautta maaliin laukova urheilun viihdeohjelma. Vakiopanelistit ja viikoittainen vieras tarjoilevat tarinoita sportista ja välillä sen vierestäkin. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.
Jakso 8
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 8/10. Taitopelillään ihastuttava urheilun viihdeohjelma, jossa hetkittäin asiaakin puhuvat Tero Tiittanen, Kalle Palander, Paula Noronen, Pilvi Hämäläinen ja Tommy Lindgren. Helmareiden Nora Heroum heittää panelisteille haasteen. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.
Jakso 7
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 7/10. Voittomaalia tiukasti hakeva urheilun viihdeohjelma, jossa kentällä vakiopanelisteista ovat Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen ja Mikko Töyssy. Jääkiekon asiantuntemuksen jaksoon tuo Ari Vallin. Porukkaa pitää koossa Ile Uusivuori.
Jakso 6
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 6/10. Maalin rajoja kolkutteleva urheilun viihdeohjelma, jossa vakiopanelisteista Mervi Kallio. Tommy Lindgren, Tero Tiittanen ja Paula Noronen iskevät urheilusta tarinaa. Vieraana on juontaja ja stand up -koomikko Ali Jahangiri. Viisikkoa yrittää pitää aisoissa Ile Uusivuori.
Jakso 5
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 5/10. Iloa ja toisinaan osuvaakin analyysiä urheilumaailmaan tarjoileva urheilun viihdeohjelma. Tässä jaksossa rajoja venyttävät vakiopanelistit Paula Noronen, Pilvi Hämäläinen, Mikko Töyssy ja Kalle Palander. Vieraana beach volley -ammattilainen Riikka Lehtonen. Ohjelman kipparina Ile Uusivuori.
Jakso 4
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 4/10. Urheilun viihdeohjelma, jossa verbaalisen akrobatian mestarit Pilvi Hämäläinen, Tero Tiittanen, Tommy Lindgren ja Ville Myllyrinne tarjoilevat kierresyöttöjä toisilleen. Vieraaksi saadaan purjehduksen olympiamitalisti Tuuli Petäjä-Sirén.
Jakso 3
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 3/10. Parin pompun kautta maaliin laukova urheilun viihdeohjelma. Vakiopanelistit ja viikoittainen vieras tarjoilevat tarinoita sportista ja välillä sen vierestäkin. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.
Jakso 2
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 2/10. Sääntöjä venyttävää urheilun ilotulitusta tarjoilevat vakiopanelisteista Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen ja Mikko ¿Tökä¿ Töyssy. Vieraana autourheilija Emma Kimiläinen. Kuskin paikalle istahtaa tuttuun tapaan Ile Uusivuori.
Jakso 1
Penkinlämmittäjät
Kausi 2, 1/10. Penkkarit is back! Vakiopanelistit Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Pilvi Hämäläinen ja Kalle Palander tietävät ja viisastelevat urheilusta tai vähän sen vierestä. Vieraana yhdistetyn MM-hopeamitalisti Ilkka Herola. Ile Uusivuori yrittää pitää porukat oikealla reitillä.