Penn ja Teller: Naruta meitä!

Brittiläis-amerikkalaisessa viihdeohjelmassa taikurit esittävät vuorollaan temppujaan maailmankuulujen taikuri-koomikoiden Penn & Tellerin edessä näiden samalla yrittäessä keksiä, miten temppu on tehty. Mikäli tempun ratkaisu ei valkene nimekkäälle taikurikaksikolle, niin tempussaan onnistunut taikuri pääsee esiintymään Las Vegasiin Penn & Tellerin omaan show'hun. Kuudes tuotantokausi.
Kategoria
Viihde ja komedia, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaisin klo 00:05
Penn ja Teller: Naruta meitä, Jakso 10: Penni ajatuksistasi
Jakso 10
Penni ajatuksistasi
Kausi 7, 10/28. Ranskalainen taikuri esittää korttitempun, jossa hän kuulee Pennin ja Tellerin ajatukset. Lavalla nähdään myös espanjalaiset kahlekuninkaat sekä kummallinen parta. Entä miten onnistuu luodin nappaaminen ilmasta? Illan päätteeksi Penn ja Teller demonstroivat, millaisia vaikutuksia kamerakulmalla voi olla taikatemppuun. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.
Teller: Naruta meitä, Jakso 9: Plasebovaikutus
Jakso 9
Plasebovaikutus
Kausi 7, 9/28. Taikuuden legendat Penn ja Teller saavat jälleen vastaansa joukon naruttajaehdokkaita. Lavalla nähdään pako- ja korttitempun yhdistelmä sekä uusi versio klassikkotempusta. Japanilainen taikuri esittää taikuutta pelikorttien ja lasin avulla. Illan päätteeksi Penn ja Teller esittelevät, kuinka plasebovaikutus liittyy taikuuteen. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.
Penn ja Teller: Naruta meitä, Jakso 8: Laiton teko
Jakso 8
Laiton teko
Kausi 7, 8/28. Penn ja Teller kohtaavat aiemmalta tuotantokaudelta tutun komediataikurin. Lavalla nähdään myös ranskalaisen naistaiteilijan muotinäytös sekä taidokas korttitemppu. Japanilainen taikuri toivoo naruttavansa taikuuden mestareita Rubikin kuution avulla. Illan päätteeksi Penn ja Teller tekevät jotain laitonta. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.
Penn ja Teller: Naruta meitä, Jakso 7: Pennin tyhmä narutemppu
Jakso 7
Pennin tyhmä narutemppu
Kausi 7, 7/28. Pennillä ja Tellerillä on jälleen vastassa neljä naruttajaehdokasta. Lavalla suunnitellaan uusi alusasukokonaisuus ja nähdään taikuutta tanssin välityksellä. Espanjalaisen taikurin temppu sisältää yllätyksen, ja Alyson Hannigan joutuu avustajaksi vaaralliseen taikatemppuun. Illan päätteeksi Penn esittää tyhmän narutempun. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.