Uutisia Suomesta ja maailmalta.
Uutisia Suomesta ja maailmalta.
Kategoria
Katsottavissa ulkomailla
Unohda trikkikuvat: Tältä sähkö-Hummer näyttää luonnossa
General Motorsin GMC Hummer EV -nimellä kulkeva sähköauto esiteltiin viime lokakuussa, ja markkinoille sen on määrä rysähtää ensi vuoden alussa.
Ioniq 5 on uuden sähköautobrändin ensimmäinen malli
Kerroimme elokuussa korealaisen Hyundain perustamasta uudesta Ioniq-sähköautobrändistä. Nyt valmistaja on nyt julkaissut esimakua ensimmäisenä vuorossa olevasta Ioniq 5:stä, joka perustuu Hyundain 45-konseptiin.
Uskomaton erikoiskuljetus: Näin kärrätään 67-metristä tuuliturbiinin siipeä
Luxemburgilainen kuljetusyhtiö P. Adams Schwertransporte on erikoistunut muun muassa tuulivoimaloiden valtavien siipien kuljettamiseen.
Rekka jäi jumiin keskelle Helsingin lumikaaosta
MTV Uutisten toimittaja Carlos Sunila sattui paikalle tiistaina puoliltapäivin, kun rekka oli jäänyt Orapihlajatiellä Helsingin Pohjois-Haagassa jumiin loivaan ylämäkeen. Renkaat sutivat tyhjää kuljettajan yrittäessä epätoivoisesti saada ajoneuvoaan liikkeelle.
Tämä auto on ollut USA:n myydyin lähes 40 vuotta putkeen
Fordin F-sarjan avolava on ollut USA:n myydyin auto jo lähes 40 vuotta putkeen. Tältä näyttää sen pienin versio F-150, joka uudistui vuodelle 2021.
Auton valojen oikeaoppinen käyttö on aina kuljettajan vastuulla
Päiväajovaloilla eli virallisesti huomiovaloilla ajavan tulee muistaa tarkistaa, että myös takavalot palavat. Muuten auton havaitseminen takaa lähestyessä voi olla pahimmassa tapauksessa liian myöhäistä. Kovassa lumipyryssä on syytä kytkeä myös takasumuvalo. Autoliitto opastaa videollaan valojen käyttöön.
Kia esitteli uuden logonsa räjähtävällä esityksellä
Korealainen Kia on paljastanut uuden logonsa, josta saatiin esimakua jo aiemmin nähdyn konseptimallin yhteydessä.
Bentley Flying Spurin jouluinen erikoismalli kelpaisi joulupukillekin
Bentley on luonut jouluisen erikoisversion maailman nopeimmasta sedanista, Flying Spurista.
Peugeot e-Expert on paras pakettiauto vuosimallia 2020
Samalle alustalle rakentuva kolmikko Peugeot e-Expert, Citroen e-Jumpy ja Opel Vivaro-e on valittu vuoden 2020 parhaaksi pakettiautoksi.
Tällä autolla Kimi Räikkönen ajaa Suomessa
F1-maailmanmestari Kimi Räikkönen ajaa Suomessa nyt uudella Alfa Romeo Stelvio Veloce -katumaasturilla. Kuvat: Italmotor Finland
Tässä pakettiautojen kolme turvallisuuskunkkua
Viisi pakettiautoa jäi ilman Euro NCAPin ostosuositusta, mutta nämä kolme pakua näyttävät mallia muille. Testissä pärjäsivät parhaiten Ford Transit, Mercedes-Benz Vito ja Volkswagen Transporter.
Eteläamerikkalainen Ford sai törmäystestissä nolla tähteä
Videon autolla ei ole juurikaan tekemistä Euroopassa myytävien Fordien kanssa, mutta se toimiikin hyvänä osoituksena siitä, millaisia autoja muualla maailmassa päästetään markkinoille.
Kia Sportage sai synkän Black Edition -erikoisversion
Korealainen Kia on julkistanut suositusta Sportage-katumaasturistaan tummanpuhuvan JBL Black Edition -erikoisversion, joka kuitenkin on valitettavasti tarjolla ainoastaan Isossa-Britanniassa.
Tämä liikennemerkki ei oikeuta ajamaan päin punaisia, vaikka kääntyisi vasemmalle
MTV Uutisten autotoimitukseen yhteyttä ottanut kansalainen halusi varmistuksen käsitykselleen oheisen liikennemerkin merkityksestä.
Toyota tuo markkinoille täysin uuden sähköautomallin
Toyotan ensimmäinen uuden sukupolven täyssähköauto on korimalliltaan katumaasturi.
Vuonna 1970 esitelty Mustang Milano ei koskaan päätynyt markkinoille
Tätä villiä viistoperä-Mustangia ei tiettävästi valmistettu kuin yksi ainoa kappale, eikä senkään kohtalosta ole tietoa. Mustang Milano -konsepti esiteltiin Chicagon autonäyttelyssä vuonna 1970.