Pitääkö olla huolissaan?

Pitääkö olla huolissaan?

Suomalaiset ovat lähettäneet kymmeniä tuhansia huolenaiheita ja paneelimme on valmis niihin vastaamaan. Jenni Pääskysaaren johtama joukko tekee epädramaattisen paluun ns. peruspoppoolla. Huoliin ovat vastaamassa suomalaisen kirjallisuuden harmaa eminenssi Miika Nousiainen ja duo valonkantajat eli Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Luvassa on jälleen kymmeniä paikallaanolokohtauksia.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2017-2021
Katsottavissa ulkomailla
Uusi jakso sunnuntaisin klo 0:01
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 10: Jukka Jalonen
Jakso 10
Jukka Jalonen
Kausi 10, 10/10. Valtakunnan ykköscoachit Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen käsittelevät koko kansan kaikki huolet! Vieraana jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 9: Mona Moisala
Jakso 9
Mona Moisala
Kausi 10, 9/10. Ei etsitä valtaa, loistoa, mutta kiva olisi jos saataisiin pari huolta ratkottua. Mukana Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana aivojen asiantuntija Mona Moisala.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 8: Mikko Kuoppala
Jakso 8
Mikko Kuoppala
Kausi 10, 8/10. Ratkaisukeskeinen terapiahetkemme pelastaa kansan huolitaakan alta! Mukana Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana muusikko Pyhimys eli Mikko Kuoppala.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 7: Jarkko Tamminen
Jakso 7
Jarkko Tamminen
Kausi 10, 7/10. Taaskaan ei kumota valtaa, mutta ehkä vesilasit. Jenni Pääskysaaren johdolla huolia ratkomassa Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana imitaattori-näyttelijä Jarkko Tamminen.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 6: Jarppi Leppälä
Jakso 6
Jarppi Leppälä
Kausi 10, 6/10. Turvavyöt kiinni, täältä tullaan elämä ja suorituspaineet! Huolehtimassa tänäänkin: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana Duudsoni Jarppi Leppälä.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 5: Jufo Peltomaa
Jakso 5
Jufo Peltomaa
Kausi 10, 5/10. Ollaan saatu tosi paljon katsojapalautetta meidän lavasteista. Ne on kyllä kivat. Huolia ratkomassa: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana luova johtaja Jufo Peltomaa.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 4: Alma Pöysti
Jakso 4
Alma Pöysti
Kausi 10, 4/10. Tänäänkin huolipaneelissa etsitään elämän punaista lankaa. Eikä sitä koskaan löydy. Etsinnöissä mukana: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana näyttelijä Alma Pöysti.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 3: Anni Lintula
Jakso 3
Anni Lintula
Kausi 10, 3/10. Paneelimme on kokoontunut pyhän tehtävänsä äärelle. Kenen taakka kevenee, kenen ei. Paneelissa tänäänkin: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana B2B-johtaja Anni Lintula.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 2: Aram Aflatuni
Jakso 2
Aram Aflatuni
Kausi 10, 2/10. Mieli ja sielu avoinna, mutta katse harittaa mihin sattuu. Huolia ruotimassa: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana toimittaja-tuottaja Aram Aflatuni.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 1: Riku Nieminen
Jakso 1
Riku Nieminen
Kausi 10, 1/10. Eskon saun pium paum, tästä pelistä ei kyllä pääse kukaan pois kun jo 10:ttä kautta jatketaan. Mukana: Jenni Pääskysaari, Tuomas Kyrö, Miika Nousiainen ja Kari Hotakainen. Vieraana näyttelijä Riku Nieminen.

Pitääkö olla huolissaan

Pitääkö olla huolissaan

Mistä sinä olet huolissasi? Lähetä huolesi meille!