Pitääkö olla huolissaan?

Suomalaiset ovat lähettäneet kymmeniä tuhansia huolenaiheita ja paneelimme on valmis niihin vastaamaan. Jenni Pääskysaaren johtama joukko tekee epädramaattisen paluun ns. peruspoppoolla. Huoliin ovat vastaamassa suomalaisen kirjallisuuden harmaa eminenssi Miika Nousiainen ja duo valonkantajat eli Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Luvassa on jälleen kymmeniä paikallaanolokohtauksia.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2017-2021
Katsottavissa ulkomailla
Uusi jakso sunnuntaisin klo 0:01
Jakso 5
Jufo Peltomaa
Kausi 10, 5/10. Ollaan saatu tosi paljon katsojapalautetta meidän lavasteista. Ne on kyllä kivat. Huolia ratkomassa: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana luova johtaja Jufo Peltomaa.
Jakso 4
Alma Pöysti
Kausi 10, 4/10. Tänäänkin huolipaneelissa etsitään elämän punaista lankaa. Eikä sitä koskaan löydy. Etsinnöissä mukana: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana näyttelijä Alma Pöysti.
Jakso 3
Anni Lintula
Kausi 10, 3/10. Paneelimme on kokoontunut pyhän tehtävänsä äärelle. Kenen taakka kevenee, kenen ei. Paneelissa tänäänkin: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana B2B-johtaja Anni Lintula.
Jakso 2
Aram Aflatuni
Kausi 10, 2/10. Mieli ja sielu avoinna, mutta katse harittaa mihin sattuu. Huolia ruotimassa: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana toimittaja-tuottaja Aram Aflatuni.
Jakso 1
Riku Nieminen
Kausi 10, 1/10. Eskon saun pium paum, tästä pelistä ei kyllä pääse kukaan pois kun jo 10:ttä kautta jatketaan. Mukana: Jenni Pääskysaari, Tuomas Kyrö, Miika Nousiainen ja Kari Hotakainen. Vieraana näyttelijä Riku Nieminen.

Osallistu

Pitääkö olla huolissaan

Mistä sinä olet huolissasi? Lähetä huolesi meille!