Pitääkö olla huolissaan?

Pitääkö olla huolissaan?

Suomalaiset ovat lähettäneet kymmeniä tuhansia huolenaiheita ja paneelimme on valmis niihin vastaamaan. Jenni Pääskysaaren johtama joukko tekee epädramaattisen paluun ns. peruspoppoolla. Huoliin ovat vastaamassa suomalaisen kirjallisuuden harmaa eminenssi Miika Nousiainen ja duo valonkantajat eli Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Luvassa on jälleen kymmeniä paikallaanolokohtauksia.
Kategoria
Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2022
Katsottavissa ulkomailla
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 1: Janne Saarikivi
Jakso 1
Janne Saarikivi
Kausi 11, 1/12. Häh? POH? Kymmenen kautta takana ja vieläkin jatketaan! Kansalaisten huolia jälleen ratkomassa: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana kieltentutkija Janne Saarikivi.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 2: Fatim Diarra
Jakso 2
Fatim Diarra
Kausi 11, 2/12 Mieli ja sielu avoinna, mutta katse harittaa mihin sattuu. Mukana: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Fatim Diarra.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 3: Laura Friman
Jakso 3
Laura Friman
Kausi 11, 3/12. Kedon ja television kauneimmat kukkaset Kari Hotakainen, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Jenni Pääskysaari vievät katsojansa huolien villiin viidakkoon. Vieraana toimittaja Laura Friman.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 4: Paavo Westerberg
Jakso 4
Paavo Westerberg
Kausi 11, 4/12. Tervetuloa ottamaan osaa talkoisiin, joissa haravointi ja haukottelu vuorottelevat! Mukana: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana kirjailija-ohjaaja Paavo Westerberg.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 5: Paula Noronen
Jakso 5
Paula Noronen
Kausi 11, 5/12. Aallokko keinuttaa ja ruotsinlaivan herkut houkuttaa. Huolia tänäänkin ratkomassa: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana kirjailija-käsikirjoittaja Paula Noronen.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 6: Lauri Reuter
Jakso 6
Lauri Reuter
Kausi 11, 6/12. Tänäänkin POH-paneelissa soi fox! Tanssin tai huolien pyörteisiin meidät sulokkaasti vievät Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana biotekniikan tohtori Lauri Reuter.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 7: Ursula Herlin
Jakso 7
Ursula Herlin
Kausi 11, 7/12. WWPOHPD elikkäs what would Pitääkö olla huolissaan?-panel do? Se selviää illan jaksossa! Mukana: Jenni Pääskysaari, Kalle Lamberg, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana stand up-koomikko Ursula Herlin.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 8: Elina Valtonen
Jakso 8
Elina Valtonen
Kausi 11, 8/12. Tänään kelaillaan aika diippei juttui. Sukelletaan syvään päähän ja silleen. Illan jaksossa: Jenni Pääskysaari, Kalle Lamberg, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana kansanedustaja Elina Valtonen.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 9: Esko Aho
Jakso 9
Esko Aho
Kausi 11, 9/12. Annetaan tuulen kuljettaa ja tunteiden tulla ja mennä! Paneelissa vanhat tutut Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Pj:n paikkaa sijaistaa Nina Rahkola. Vieraana entinen pääministeri Esko Aho.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 10: Aatu Raitala
Jakso 10
Aatu Raitala
Kausi 11, 10/12. Tulevaisuuden kuvat ovat hatarat, mutta menneisyyden vielä hatarammat. Ruudussa huolia ratkomassa Nina Rahkola, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana stand up-koomikko Aatu Raitala.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 11: Anni Lötjönen
Jakso 11
Anni Lötjönen
Kausi 11, 11/12. Valaistus kunnossa, keikka voi alkaa. Kenellä on tiukimmat housut ja paras sytkäri? Tiskin takaa löytyvät: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana muusikko Anni Lötjönen.
Pitääkö olla huolissaan?, Jakso 12: Mikko Kuustonen
Jakso 12
Mikko Kuustonen
Kausi 11, 12/12. Hei hei Hotakainen. Tämä on viimeinen jakso kun huolipaneelissa istuu Kari Hotakainen. Eläkepäiviä odottelevat myös: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, ja Tuomas Kyrö. Vieraana muusikko Mikko Kuustonen.

Pitääkö olla huolissaan

Pitääkö olla huolissaan

Mistä sinä olet huolissasi? Lähetä huolesi meille!