Brittiläisessä sarjassa seurataan poliisien arkea aina hurjimmista takaa-ajoista pelastustehtäviin ja järjestyksen ylläpitämiseen.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2017-2018
Jakso 12
Iso punainen avain
Kausi 12, 12/12. Iso punainen avain on käytössä kauden päätösjaksossa, kun Sean koputtaa huumekauppiaan ovelle hieman järeämmällä tavalla. Jim Huntin takaa-ajo johtaa huumelöytöihin, ja luvassa on kovavauhtinen takaa-ajo Macclesfieldin kaduilla. Jenno saa pippurisumutteesta. Tom ja Tim ovat väkivaltaisen ryöstäjän jäljillä. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 11
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita
Kausi 12, 11/12. Dan ja Gordy ovat mukana vaarallisessa ja vauhdikkaassa takaa-ajossa, jossa paljastuu jotain järkyttävää. Isoa sinistä maijaa tarvitaan, kun tappelu riistäytyy käsistä. Jimin intuitio osuu oikeaan. Etsinnässä on pipopäinen mies. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 10
Pitkäkyntinen Romeo
Jonesin. Jenno ja Bucko kiitävät apuun, kun Jim Hunt jahtaa karkuria yksin. Dan ja Gordy joutuvat painimaan väkivahvan juopon kanssa, joka häiriköi nuorta perhettä. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 9
Peräkanaa päällekkäin
Kausi 12, 9/12. Jim lähtee huumediilereiden perään. Dan ja Gordy jahtaavat aseistettua miestä. John auttaa ketjukolarin uhreja. Aamuvuorossa ratsataan kovien huumeiden myyjiä. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 8
Kop kop
Kausi 12, 8/12. Jenno yrittää pysäyttää aseistetun miehen. Dan ja Gordy koputtavat huumeluolan oveen. Rattijuoppo ei saa kenkiään oikeisiin jalkoihin. Steve auttaa raskaana olevaa naista, joka on joutunut kolariin. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 7
Enemmän kuin tuhat sanaa
Kausi 12, 7/12. Koirapoliisi Bob jahtaa epäiltyä puukottajaa. Jon ja Chris jäljittävät aseistettuja ryöstäjiä. John painii känniläisen kanssa. Tatuointi johtaa huumeiden jäljille. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 4
Pullontuoksua
Kausi 12, 4/12.Tiimi kohtaa aseistettuja ryöstäjiä. Jon ja Chris jahtaavat vaarallista hurjastelijaa. Sinivuokot kutsutaan ihmettelemään kadulle satelevia pulloja. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 3
Koiruuksia mielessä
Kausi 12, 3/12. Gordon yrittää ratsata epäillyn huumeidenkäyttäjän talon, mutta ovi ei aukea. Rich lähtee hurjaan takaa-ajoon. Juhlakansa riehuu Nantwichin keskustassa. Poliisikoira Bonnie saalistaa kahta karkuria. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 2
Sammaltava suupaltti
Kausi 12, 2/12. Gordo ja Dan ottavat käyttöön lamauttimensa taltuttaakseen veitsen kanssa heiluvan teinin. Jim johtaa viisi yksikköä mahdolliselle huumekätkölle. Tim ja Tom kohtaavat suulaan kännikalan, joka on kolaroinut autonsa. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 1
Pidätysvaikeuksia
Kausi 12, 1/12.Tom yrittää pysäyttää polttoainevarkaudesta epäiltyä, joka ei suostu pysähtymään. Mike saartaa rikollisen mallikkaasti. Jim kohtaa henkilön, joka ei hillitse kieltään eikä rakkoaan. Brittiläinen realityohjelma.