Brittiläisessä sarjassa seurataan poliisien arkea aina hurjimmista takaa-ajoista pelastustehtäviin ja järjestyksen ylläpitämiseen.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2017-2018
Jakso 13
Tiimityöskentelyä
Kausi 14, 13/13. Kaupan ryöstöstä epäillyt nuoret kuvaavat takaa-ajon aikana videon ja laittavat sen Facebookiin. Liam ja huumekoira Louis kutsutaan tutkimaan epäiltyjen asunto, josta löytyykin kaikenlaista. Hätäkeskus saa puhelun haulikkomiehestä, joka liikkuu Guisborough'ssa. Kun aseistautuneet poliisit saapuvat paikalle, heitä odottaa yllätys. Lee ripittää kannabiksen vaikutuksen alaisena autoillutta miestä. Spike, Ian ja poliisikoira Kaiser muodostavat huipputiimin, jonka tarkoitus on pysäyttää nuorten murto- ja autovarkaiden rikostehtailu. Brittiläinen poliisisarja.
Jakso 12
Odottamatonta apua
Kausi 14, 12/13. Liam ja Ben jahtaavat murtovarkaita. Jacko ja Simon seuraavat autoa Ferryhillin kaduilla, mutta tällä kertaa konnia eivät pidätä poliisit. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 11
Pinokkio ja muita puupäitä
Kausi 14, 11/13. Jackon johtama tuliasetiimi joutuu huippuvaaralliseen tilanteeseen, kun itsetuhoinen asemies alkaa ampua heitä kohti. Gareth on mukana pysäyttämässä huumelastia vilkkaalla A1-tiellä, Chris jahtaa Hartlepoolin Romeota ja Juliaa, Spike suojelee uhanalaisia perhosia ja Liam kohtaa Stocktonissa naispuolisen Pinokkion. Brittiläinen poliisisarja.
Jakso 10
Autovarkaan jäljillä
Kausi 14, 10/13. Varastetun auton kuljettaja katoaa teollisuusalueelle, ja Ronnie-koira yrittää löytää hänet. Jimmyn suorittama rutiinipysäytys saa vaarallisen käänteen. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 9
Sylkiäiset
Kausi 14, 9/13. Kiinnijääminen sylettää usein rikollisia. Jimmy saa huomata sen, kun hän ottaa kiinni epäilyttävän nuorukaisen. Spikella on mahdollisuus napata etsintäkuulutettu, joka on onnistunut pakenemaan poliisia useampaan otteeseen. Mo jahtaa pullolla aseistautunutta miestä asuinalueella. Justin kohtaa umpihumalaisen autovarkaan, jonka selitys ontuu pahemmin kuin hän itse. Brittiläinen poliisisarja.
Jakso 8
Painajainen ennen joulua
Kausi 14, 8/13. Kun Liam jahtaa kaahailevaa nuorukaista asuinalueella, paikalliset asukkaat rientävät apuun. Kylmässä talviyössä koittaa kuumat paikat, kun murtovarkaat rikkovat asunnossa vesi- ja kaasuputket. Joulun alla hurja takaa-ajo päättyy Paul Faulknerin osalta painajaiseen. Spiken ja Pete Taten lounastauko vaihtuu takaa-ajoon Seahamissa. Lisäksi poliisin vanha tuttu työllistää sekä Bullya että Jackoa. Brittiläinen poliisisarja.
Jakso 7
Kaaharijahdissa
Kausi 14, 7/13. AJ ja Richie jahtaavat ylinopeutta ajavaa pakettiautoa kapeilla maaseudun teillä. Koirankouluttaja Justin ja poliisikoira Elsa nappaavat kaksi murtovarasta rakennustyömaalla. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 6
Hurjastelua ja huumeita
Kausi 14, 6/13. Autokuski kieltäytyy pysähtymästä ja tilanne eskaloituu kidnappaukseksi. Liam tiimeineen järkyttyy, kun 14-vuotiaalta pojalta löydetään crackia, rahaa ja veitsi. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 5
Levoton yö
Kausi 14, 5/13. Lee Wilsonin ja Rachel Thomsonin yövuoro on täynnä toimintaa. Luvassa on huumeiden vaikutuksen alaisena ajavan kuskin pidätys ja kuuden miehen kamppailu väkivaltaisen miehen kanssa. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 4
Kummitusjahdissa
Kausi 14, 4/13. Damo lähtee hurjaan ajojahtiin, jonka päätteeksi pidätetään liuta ihmisiä. Mo kutsutaan kartanoon. Jacko painii riehuvan väkijoukon kanssa. Spike ja Pete pysäyttävät suupaltin kuljettajan. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 3
Pizza lisätäytteellä
Kausi 14, 3/13. Jacko käyttää lamautintaan järkyttävässä tilanteessa. Halloween-juhlinta johtaa tappeluun. Liam kohtaa uudenlaisen pizzatäytteen. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 2
Linssiinviilausta
Kausi 14, 2/13. Spike jahtaa autovarasta helikopterin avustamana. Liam narauttaa huumediilerit majatalosta. Jacko mittelee voimiaan sivullisen kanssa. Richie saa kuulla toinen toistaan älyttömämpiä valheita. Brittiläinen realityohjelma.
Jakso 1
Koiranleukaa kerrakseen
Kausi 14, 1/13. Poliisiautoon peruuttamalla törmäävä mies saa peräänsä poliisikoira Ronnyn. Lee Wilson kohtaa suulaan autoilijan. Liam Sewell pidättää miehen, joka kieltää syyllisyytensä. Ullakolla piilotteleva mies turvautuu harvinaisen pehmeisiin aseisiin. Brittiläinen realityohjelma.