Posse

Posse

Katsojien ikisuosikki Posse käynnistää viikonloput 9. kaudellaan! Aku, Jarppi, HP, Viivi, Veronica, Jaska ja Kalle tekevät kaikkensa että Possentait ovat täynnä tuttua ja turvallista sekä uutta ja turvatonta! Suomen ykköstähdet saavat laittaa itsensä täysillä peliin niin studiossa kuin inserteissä. Luvassa on täyslaidallinen pelejä, haastatteluita, yllätyksiä ja sketsejä eli kaikkea maan ja taivaan väliltä ja laidasta laitaan! Ota mukava asento ja valmistaudu nauttimaan, sillä perjantait on pelastettu!
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Posse, Jakso 1: Posse
Jakso 1
Posse
Kausi 9, 1/10. Uusi kausi alkaa. Suorassa show’ssa vieraana mm. NHL-tähti Miro Heiskanen ja nyrkkeilijä Elina Gustafsson tanssiparinsa Ansku Bergströmin kanssa. Ykkösellä sisään heittää Kirsi Alm-Siira ja uusi ralli starttaa.
Posse, Jakso 2: Posse
Jakso 2
Posse
Kausi 9, 2/10. Tänä iltana Possen studio on täynnä! Lauteilla mm. Blind Channel ja Bull Mentula. Sätkyukossa Pete Parkkonen ja Köpi, Joalin heittää Ykkösellä Sisään. Musavieraana Pastori Piken jengi.
Posse, Jakso 3: Posse
Jakso 3
Posse
Kausi 9, 3/10. Posselaiset kutsuvat vieraakseen muun muassa Mira Potkosen. Ykkösellä Sisään heittää The Rasmus ja Sätkyakkana hurmaa Sara Sieppi. Studiossa illan tanssibileet käynnistää Erika Vikman.
Posse, Jakso 4: Posse
Jakso 4
Posse
Kausi 9, 4/10. Possen suorassa lähetyksessä kaikki on mahdollista! Studiossa muun muassa Suomen nopein Sara Kuivisto. Uusi osio Possen arkki alkaa ja Ykkösellä Sisään heittää Robin Packalen. Musavieraana Ellinoora.
Posse, Jakso 5: Posse
Jakso 5
Posse
Kausi 9, 5/10. Possen vieraana tänä iltana mm. tuore Miss Suomi Essi Unkuri, Elastinen, Timo Pieni Huijaus ja Jaakko Manninen. Possen arkki yllättää ja Ykkösellä Sisään tähtää Sami Hedberg. Musavieraana Jonne Aaron.
Posse, Jakso 6: Posse
Jakso 6
Posse
Kausi 9, 6/10. Possen perjantai-illat ovat jälleen hauskanpitoa, pelejä, musaa, sketsejä ja yllätyksiä täynnä! Jaska, HP, Viivi, Aku, Jarppi, Veronica ja Kalle ovat onnellinen posse, ja he ovat valmiina uuteen kauteen!
Posse, Jakso 7: Posse
Jakso 7
Posse
Kausi 9, 7/10. Possen perjantai-illat ovat jälleen hauskanpitoa, pelejä, musaa, sketsejä ja yllätyksiä täynnä! Jaska, HP, Viivi, Aku, Jarppi, Veronica ja Kalle ovat onnellinen posse, ja he ovat valmiina uuteen kauteen!
Posse, Jakso 8: Posse
Jakso 8
Posse
Kausi 9, 8/10. Possen vieraiksi saapuvat Ismo Alanko, Meeri Koutaniemi ja Hassan Maikal. Ykkösellä sisään tähtää Konsta Hietanen ja posselaiset kisailevat Kuka Pääsee Lähemmäs. Musavieraana Sanni.
Posse, Jakso 9: Posse
Jakso 9
Posse
Kausi 9, 9/10. Possen perjantai-illat ovat jälleen hauskanpitoa, pelejä, musaa, sketsejä ja yllätyksiä täynnä! Jaska, HP, Viivi, Aku, Jarppi, Veronica ja Kalle ovat onnellinen posse, ja he ovat valmiina uuteen kauteen!
Posse, Jakso 10: Posse
Jakso 10
Posse
Kausi 9, 10/10. Possen perjantai-illat ovat jälleen hauskanpitoa, pelejä, musaa, sketsejä ja yllätyksiä täynnä! Jaska, HP, Viivi, Aku, Jarppi, Veronica ja Kalle ovat onnellinen posse, ja he ovat valmiina uuteen kauteen!
Posse, Ed Sheeran Possen haastattelussa
Ed Sheeran Possen haastattelussa
Possen Viivi ja Veronica pääsivät tapaamaan supertähti Ed Sheerania! Sympaattinen maailmantähti kertoo uudesta levystään ja tulevasta Suomen vierailustaan. Lisäksi Sheeran yllättää possemaisella huumorintajullaan.