Rankat duunit

Rankoissa duuneissa Tuija ja Viivi tarttuvat erilaisiin ympärillämme tehtäviin töihin joiden arjesta meillä on vain harmain aavistus. Osa duuneista herättää naisissa pelkoa, inhoa, ja suoranaista ällötystä. Joidenkin töiden suorittamiseen heidän täytyy todella kerätä koko rohkeutensa ja ylittää itsensä, jotkin töistä taas kirvoittavat kyyneliä.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2017
Katsottavissa ulkomailla
Rankat duunit, Jakso 1: Pintapelastus ja maajussi
Jakso 1
Pintapelastus ja maajussi
Kausi 1, 1/8. Tänään Tuijan ja Viivin tehtävänä on pelastaa veden varaan joutunut henkilö helikopterista laskeutumalla. Pelastushommista loikataan maatilan arkeen, kuinka Tuija ja Viivi tulevat lehmien ja traktoreiden kanssa toimeen?
Rankat duunit, Jakso 2: Tuholaistorjunta ja ikkunanpesu
Jakso 2
Tuholaistorjunta ja ikkunanpesu
Kausi 1, 2/8. Tässä jaksossa tutustutaan lentäviin, karvaisiin, pieniin ja vikkeliin tuholaisiin sekä pestään ikkunoita vähän korkeammalla kuin kotioloissa. Mistä löytyy rottia ja kiiltääkö lasiseinät? Kuinka eläinrakas Viivi ja korkeanpaikankammoinen Tuija selviävät haasteista?
Rankat duunit, Jakso 3: Roudari ja Pesula
Jakso 3
Roudari ja Pesula
Kausi 1, 3/8. Rock n roll! Klamydia palkkaa Tuijan ja Viivin päiväksi roudareiksi festarikeikalle. Myöhemmin likapyykki pestään isossa teollisuuspesulassa, jossa tahti on kova. Raikaako rokki ajoissa ja tuleeko puhdasta?
Rankat duunit, Jakso 4: Kivimurskaamo ja Kalastaja
Jakso 4
Kivimurskaamo ja Kalastaja
Kausi 1, 4/8. Kalliota räjäytetään ja jättikoneet jyrisevät kun tehdään soraa ja hiekkaa. Helsingin viimeinen ammattikalastaja ottaa tytöt päiväksi merelle. Siirtyykö 30 tonnin lohkareet ja antaako Ahti saalista? Tässä jakossa Viivi ja Tuija ovat duunissa kivimurskaamossa ja kalastajan apulaisina.
Rankat duunit, Jakso 5: Metsuri ja Vanhustenhoito
Jakso 5
Metsuri ja Vanhustenhoito
Kausi 1, 5/8. Tässä jaksossa puuta kaatuu korkealla ja kovaa. Lisäksi Viivi ja Tuija tutustuvat vanhustenhoidon arkeen. Molemmat duunit saavat aikaan suuria tunteita, mutta minkälaisia?
Rankat duunit, Jakso 6: Pohjan pesu ja Päiväkoti
Jakso 6
Pohjan pesu ja Päiväkoti
Kausi 1, 6/8. Viivi ja Tuija sukeltavat risteilijän alle laivan pohjan pesuun ja hyppäävät mukaan päiväkodin hulinaan. Kumpi on rankempaa? Kumpaan Tuija haluaisi kesätöihin ja kummassa Viivin kestävyys on koetuksella?
Rankat duunit, Jakso 7: Pilssin pesu ja Hesy
Jakso 7
Pilssin pesu ja Hesy
kausi 1, 7/8. Pilssirotat Tuija ja Viivi ahtautuvat laivan konehuoneeseen pesemään öljyn ja lian pois. Eläinten parissa jatketaan myös toisessa osiossa, jossa tytöt menevät töihin Helsingin eläinsuojeluyhdistykseen.
Rankat duunit, Jakso 8: Romu Keinänen ja Leipomo
Jakso 8
Romu Keinänen ja Leipomo
Kausi 1, 8/8.