Rantabaari

Salatut elämät -tekijöiden draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kesätöiden lisäksi kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia. Salattuja elämiä rohkeammaksi käsikirjoitetun Rantabaarin tapahtumat keskittyvät Helsingin Taivallahden merelliseen ympäristöön.
Kategoria
Draama, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Siirry C Moreen tästä
Katso kaikki 3. kauden jaksot C Moressa
Katso kaikki 3. kauden jaksot C Moressa
Tulossa klo 21:03
Jakso 130
Turvassa
Kausi 3, 130/140. Alissa saa tietää Oskarista ja epäilee heti tämän luotettavuutta. Salemin tilanne huononee kiihtyvällä tahdilla. Milo näkee Alissassa vähän jotain hyvääkin. Piia suhtautuu viileästi Tuomakseen.
Jakso 129
Ääripäät
Kausi 3, 129/140. Chilitaiston suuri päivä on käsillä ja tunnelma on tulinen jo aamusta. Kaikki yllättyvät lopputuloksesta. Kapu huolestuu Erikan toimista. Anssi kauhistuu, kun Oskari aikoo ottaa järeämmät keinot käyttöön.
Jakso 128
Tuttavat
Kausi 3, 128/140. Suvia stressaa työnhaku. Myös illallinen rehtorin ja tämän puolison kanssa alkaa kehnosti. Jartsa epäilee Villeä vakoilusta ja ottaa itsekin kierot keinot käyttöön. Anssi saa Alissan rentoutumaan.
Jakso 127
Lähtö
Kausi 3, 127/140. Salemilla on Miloon rauhoittava vaikutus. Suvilla on työongelmia, mutta Minnalla ja Jartsalla on siihen pomminvarma ratkaisu. Kapu muistelee menneitä ja tekee lupauksen. Sitten Salem kuulee uutisen.
Jakso 126
Kirjeitä
Kausi 3, 126/140. Kimppakämppäläiset naureskelevat chiliepisodille. Miloa ei kiinnosta Alissan selitykset vähääkään. Minna, Anssi ja Alissa lähtevät erikoiselle tutkimusretkelle. Jartsa julistaa sodan.
Jakso 125
Polte
Kausi 3, 125/140. Oskari estää Anssia paljastamasta kaikkea Minnalle ja miehet riitaantuvat. Tuomas on kyllästynyt Minnan työtahtiin, mutta saa Piialta vinkkiä asioiden korjaamiseen. Laraa kiinnostaa chilihommat.
Jakso 124
Ikävä
Kausi 3, 124/140. Suvi haluaa uuden työn. Jartsa pettyy karvaasti. Anssi toimii Oskarin selän takana, ja Minna saa selville mielenkiintoisia asioita Perttuun liittyen. Kapulla on yllättävä tapaaminen.
Jakso 123
Valtasormus
Kausi 3, 123/140. Ville hämmentyy mutta tekee sitten ratkaisun. Milo on edelleen suuttunut, mutta Salem saa taottua järkeä Milon päähän. Minna ja Tuomas ovat viettäneet kivan illan ja jakavat mukavan aamuhetken.
Jakso 122
Hunajaa
Kausi 3, 122/140. Milo järjestää Trissassa baklavajuhlat Salemin avustuksella. Suvi ja Kapu hankkivat ulkopuolista apua. Trissan illassa kuullaan erilaisia tunnustuksia. Milo menettää hermonsa totaalisesti.
Jakso 121
Liittolaiset
Kausi 3, 121/140. Oskari ja Anssi pohtivat vaihtoehtojaan Pertun suhteen. Anssin tunteet ja toimet vaikuttavat epätoivoisilta. Suvi tarttuu Minnan neuvoon. HVV:n mainosvideokuvaukset ovat ainutlaatuiset.
Jakso 120
Omatunto
Kausi 3, 120/140. Anssi järkyttyy lehtikirjoittelusta, josta tulee muitakin seurauksia. Minnan omatunto ja uteliaisuus vuorottelevat. Suvin työt eivät suju ja ajatukset kiertää rataa. Oskarilla on Anssille karmaiseva idea.
Jakso 119
Houkutus
Kausi 3, 119/140. Tuomas odottaa innolla työmatkaa, mutta oppii lopulta läksyn. Trissan ja HVV-kioskin vääntö pahenee. Salem ihmettelee, kun ei tavoita Miloa ja tarttuu toimeen. Janne järjestelee asioita ja tunteitaan.
Jakso 118
Arvoituksia
Kausi 3, 118/140. Minna paljastaa löytönsä Suville, joka menee neuvottomaksi. Anssi pyörii kännipäissään etsimässä Alissaa. Lopulta Anssi turvautuu poliisiin. Jartsa ja Janne laittavat ison kostovaihteen silmään.
2pv jäljellä
Jakso 117
Syyllinen
Kausi 3, 117/140. Milo ei hyväksy tapahtunutta eikä mitään selityksiä, vaan haluaa kaivaa totuutta joka paikasta. Pian hän saakin Jannelta vihjeen. Lara ja Ville tekevät tietämättään tärkeän löydön, josta Minna kiinnostuu.
1pv jäljellä
Jakso 116
Murhamysteeri
Kausi 3, 116/140. Trissa valmistautuu glamourintäyttämään murhamysteeri-iltaan. Milon ja Salemin intiimi hetki johtaa noloon tilanteeseen. Jartsa haluaa uuden alun ja Suvin apua. Juhlijoita odottaa uskomaton järkytys.