Rantabaari

Salatut elämät -tekijöiden draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kesätöiden lisäksi kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia. Salattuja elämiä rohkeammaksi käsikirjoitetun Rantabaarin tapahtumat keskittyvät Helsingin Taivallahden merelliseen ympäristöön.
Kategoria
Draama, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Siirry C Moreen tästä
Katso kaikki 3. kauden jaksot C Moressa
Katso kaikki 3. kauden jaksot C Moressa
Tulossa klo 21:03
Jakso 113
Hiekkalinna
Kausi 3, 113/140. Janne saa Laran seurakseen rannalle, mutta ajanvietto ei suju suunnitellusti. Lola luikertelee kotiin ahdistuneena. Alissa hieroo sopua Anssin kanssa. Minnalla on Anssille ikävää asiaa.
Jakso 112
Kuvia
Kausi 3, 112/140. Oskari vakuuttelee Anssille, että he tarvitsevat apua. Milo päätyy avautumaan Jannelle, mikä osoittautuu oikeaksi ratkaisuksi. Miehiin pettynyt Lola lähtee töistä ja tekee väärän valinnan.
Jakso 111
Riita
Kausi 3, 111/140. Anssi näkee painajaista. Jartsa puhuu Villen ympäri. Laurikaisten juhlat alkavat Trissassa. Anssi järkyttyy Minnan tarkoitusperistä, mikä johtaa välirikkoon Alissan kanssa.
Jakso 110
Luoti
Kausi 3, 110/140. Ville järkyttää kollegansa turvautumalla ulkopuoliseen apuun Trissan keittiösovun palauttamiseksi. Lola ja Milo lähtevät treffeille ja riitaantuvat keskenään. Oskari ja Anssi kauhistuvat Pertun asunnolla.
Jakso 109
Varoitus
Kausi 3, 109/140. Trissa avataan jälleen ja nyt keittiössä kiehahtaa. Alissa uskoo Anssin jättäneen vihdoin menneet taakseen. Lola onnistuu auttamaan Anssia iloisin seurauksin. Minnalla ja Tuomaksella on parisuhdepäivä.
Jakso 108
Soturiprinsessa
Kausi 3, 108/140. Minna lupaa selvittää Kapun taustat, mistä Suville tulee lopulta huono omatunto. Milolle selviää, miksi Salem ei ole ollut yhteydessä. Jartsan suunnitelmana on pilata Villen ja Laran päivä.
Jakso 107
Meri
Kausi 3, 107/140. Minna ihmettelee Suvin salaperäisyyttä. Lopulta syykin selviää. Jannella menee hermo kiireen sekä Villen ja Laran takia. Trissassa tapahtuu vahinko, joka kuitenkin lähentää keittiöporukkaa.
Jakso 106
Kynttilä
Kausi 3, 106/140. Milo aikoo keskittyä opintoihinsa ja törmää yliopistolla uudestaan Salemiin. Oskari haluaa puhua Pertusta Anssin kanssa. Minna seuraa turhankin uteliaana Trissan menoa. Alissan ja Anssin riita jatkuu
Jakso 105
Veli
Kausi 3, 105/140. Anssi miettii tauotta saamaansa kirjettä, mutta humalaisella Alissalla on aivan muuta mielessä. Lolalla on jälleen yövieras. Anssi tapaa Pertun äidin ikävin seurauksin. Pertun veli Oskari tulee veneelle.
Jakso 104
Ruukku
Kausi 3, 104/140. Alissa ja Lola kännäävät aamusta alkaen. Kimppakämpässä koetaan hämmentäviä tilanteita. Suvi antaa mysteerimiehelle nimen Kapu. Villen ja Laran suhde kukoistaa. Kadulla tapahtuu outoja.
Jakso 103
Kuolematon
Kausi 3, 102/140. Trissan keittiössä on painostavaa, mutta Janne kohtaa ikäviä yllätyksiä myös kotona. Milo tapaa mukavan miehen. Alissa tuskailee Anssin synkkyyttä. Suvi haluaa auttaa mysteerimiestä.
Jakso 102
Kohtaamisia
Kausi 3, 102/140. Jannen charmi ei pure ja Jartsan kesänvietto jatkuu yliampuvasti, kunnes kumpikin yllättyy totaalisesti Lolan ratkaisusta. Suvi miettii rannalta löytynyttä miestä ja Anssi löytämäänsä viestiä.
Jakso 101
Puu
Kausi 3, 101/140. Trissa avaa jälleen ovensa ja Alissa joutuu palaamaan ruotuun. Lola aloittelee sinkkukesää kimppakämpässä Milon ja Jannen kanssa. Jartsa menee vahvasti vain juominen, mutta Suvi voi jo paljon paremmin.