Rantabaari

Rantabaari

Salatut elämät -tekijöiden C More -alkuperäisdraamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kesätöiden lisäksi kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia. Salattuja elämiä rohkeammaksi käsikirjoitetun Rantabaarin tapahtumat keskittyvät Helsingin Taivallahden merelliseen ympäristöön.
Kategoria
Draama, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Neljä uutta jaksoa pe klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso sarjan kaikki kaudet ilman mainoksia vain C Moresta
Katso sarjan kaikki kaudet ilman mainoksia vain C Moresta
Rantabaari, Jakso 44: Tuhka
Jakso 44
Tuhka
Kausi 4, 184/200. Minnalla on epäilyttävä tunne, joka osoittautuu oikeaksi. Suvi palaa kaupunkiin ja kohtaa Villen. Lara keksii väliaikaisen ratkaisun Suvin ansiosta ja Eemeli tarjoaa auliisti apuaan. Minna puhuu sydämestään.
Rantabaari, Jakso 43: Rikkinäiset
Jakso 43
Rikkinäiset
Kausi 4, 183/200. Anssilla on Riinalle asiaa, mutta tunne ei ole molemminpuolinen. Luukas osallistuu järjestämään Jannelle pienen yllätyksen. Laralla on myös yllätys työn alla. Krista vastaa avunpyyntöön.
Rantabaari, Jakso 42: Vasikka
Jakso 42
Vasikka
Kausi 4, 182/200. Jessi on kypsä Kristan asenteeseen ja päätyy kippistelemään Alissan kanssa. Anssin ja Riinan uusin suunnitelma etenee salamavauhtia. Edessä on kuitenkin täystyrmäys. Ville päättää omistautua Sansalle.
Rantabaari, Jakso 41: Kauna
Jakso 41
Kauna
Kausi 4, 181/200. Anssi ja Riina jatkavat salapoliisihommiaan, kunnes sopusauna kutsuu Riinaa. Jannen, Laran, Eemelin ja Irenen suhderuletti pyörii liian lujaa, ja jälleen kerran joku loukkaantuu. Alissa on keksinyt jotain.
Rantabaari, Jakso 40: Takaisin
Jakso 40
Takaisin
Kausi 4, 180/200. Krista ja Petteri kohtaavat töissä epäselvissä merkeissä. Krista avautuu Suville sekavasta tilanteestaan. Eemeli tekee parhaansa sotkeakseen Jannen ja Irenen lämpimät välit. Alissa ja Kaapo kyläilevät Minnalla.
Rantabaari, Jakso 39: Kolmio
Jakso 39
Kolmio
Kausi 4, 179/200. Kimppakämpässä juhlitaan, mutta Jaakon pitää yhtäkkiä lähteä. Henri ilkkuu Riinalle eikä tiedä kuinka nerokas veli tällä on. Ville lähettää känniviestin Suville. Krista joutuu odottamattomaan tilanteeseen.
Rantabaari, Jakso 38: Lavastus
Jakso 38
Lavastus
Kausi 4, 178/200. Alissa yllättyy, kun Jaakko on muuttanut kimppakämppään. Lara hillitsee vaivoin itsensä kuullessaan yövieraasta. Riina pohtii lähtemistä ja Anssi vie hänet ajelulle. Poliisit pysäyttävät kaksikon.
Rantabaari, Jakso 37: Rehellisyys
Jakso 37
Rehellisyys
Kausi 4, 177/200. Jessi saa selville salaisuuden ja onnistuu kiristämään itselleen ja Luukakselle vapaaillan. Minna kuulee uutisia Tuomaksen työpaikalla. Jaakko yllättyy saamastaan vastakaiusta. Krista saa kaksi erilaista viestiä.
Rantabaari, Jakso 36: Hyvästit
Jakso 36
Hyvästit
Kausi 4, 176/200. Janne avautuu Luukakselle tunteistaan. Alissa saa Kristalta tilannekatsauksen. Minnalla on Piialle kylmäävää asiaa eikä hän pysty luovuttamaan. Irenellä menee ruoka väärään kurkkuun.
Rantabaari, Jakso 35: Suru
Jakso 35
Suru
Kausi 4, 175/200. Kaapo purkaa raivonsa Jaakkoon. Järviahojen sopiminen menee huolella metsään. Irene ja Janne ilahduttavat toisiaan, mutta Larallakin on asiaa. Krista tukee Minnaa ja uutiset kiirii eteenpäin.
Rantabaari, Jakso 34: Valokuva
Jakso 34
Valokuva
Kausi 4, 174/200. Riina tukee Anssia, joka on aivan hiilenä. Krista ja Suvi eivät hyväksy toistensa tekemisiä. Kaapo riitaantuu kaikkien kanssa. Minnalla ei ole mikään kunnossa. Luukas tunnistaa tutun ihmisen.
Rantabaari, Jakso 33: Häpeä
Jakso 33
Häpeä
Kausi 4, 173/200. Alissa tulee veneelle vääntämään Anssin mielenterveysasioista ja Riinasta. Villellä on alkamassa erikoiset treffit, johon häntä kannustavat asiantuntijat Janne ja Luukas. Krista etsii ystävää.
Rantabaari, Jakso 32: Treffit
Jakso 32
Treffit
Kausi 4, 172/200. Krista painii raskaiden ajatusten kanssa. Janne tapaa Irenen, mutta kohtaaminen ei vastaa mielikuvia. Jaakko pettyy tunteidensa tuoksinassa ja avautuu äidilleen. Lara ei pysty keskittymään kuvauksiin.
Rantabaari, Jakso 31: Katumus
Jakso 31
Katumus
Kausi 4, 171/200. Minna pystyy hädän hetkelläkin hallitsemaan hermonsa ja puheensa. Jannen ja Laran riita ei jää kenellekään epäselväksi. Alissa saa tarpeekseen kämppiksistään. Uimarannalla tulee ruuhkaa.
Rantabaari, Jakso 30: Yhteentörmäyksiä
Jakso 30
Yhteentörmäyksiä
Kausi 4, 170/200. Trissassa on peli-ilta, jossa Ville kohtaa hermostuttavan vastuksen. Krista ei pysty pidättelemään itseään. Minna ja Tuomas viettävät parisuhdeaikaa ja erehtyvät puhumaan suoraan.
Rantabaari, Jakso 29: Varjo
Jakso 29
Varjo
Kausi 4, 169/200. Krista kiusaantuu Minnan oivalluksesta ja hermostuu tämän kyselyistä. Piia yrittää tavoitella Tuomasta ja saa lopulta kerrottua uutisensa ja ehdotuksensa. Minnalla on yllätys.