Rantabaari

Rantabaari

Salatut elämät -tekijöiden C More -alkuperäisdraamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kesätöiden lisäksi kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia. Salattuja elämiä rohkeammaksi käsikirjoitetun Rantabaarin tapahtumat keskittyvät Helsingin Taivallahden merelliseen ympäristöön.
Kategoria
Draama, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Neljä jaksoa pe klo 00.01
Siirry C Moreen tästä
Katso sarjan kaikki kaudet ilman mainoksia vain C Moresta
Katso sarjan kaikki kaudet ilman mainoksia vain C Moresta
Rantabaari, Jakso 50: Kaipuu
Tulossa to 26.5. klo 21:02
Jakso 50
Kaipuu
Kausi 4, 190/200. Moni on uuden alussa ja valmiina anteeksiantoon. Krista sen sijaan on vihainen kuin ampiainen joka mahdolliseen suuntaan eikä Petteri ymmärrä mitä tapahtuu. Luukas salakuuntelee salamoivin seurauksin.
Rantabaari, Jakso 49: Paljastus
Tulossa to 26.5. klo 21:01
Jakso 49
Paljastus
Kausi 4, 189/200. Juhlijat heräilevät enemmän tai vähemmän krapulaisina ja hämmentyneinä. Valheet eivät kuitenkaan tähän aamuun lopu, vaan uusia keksintöjä on jo työn alla. Krista kuulee uskomattomia uutisia.
Rantabaari, Jakso 48: Haudattu
Jakso 48
Haudattu
Kausi 4, 188/200. Anssi on kovan paikan edessä eikä pakotietä ole. Kaapo ei ymmärrä, minne Alissa on hävinnyt. Kimppakämpällä on jatkot. Eemeli odottaa innolla iltaa Laran kanssa, mutta lopputulos yllättää ihan kaikki.
Rantabaari, Jakso 47: Mustavalkoista
Jakso 47
Mustavalkoista
Kausi 4, 187/200. Kaikki valmistautuu Trissan bileisiin, jotka alkavat Jessin iloksi laimeasti. Petteri ja Krista päättävät keskittyä vain toisiinsa ja juhliin. Lara kertoo Alissalle jotain, mikä saa tämän ryntäämään juhlista.
Rantabaari, Jakso 46: Väärinymmärrys
Jakso 46
Väärinymmärrys
Kausi 4, 186/200. Riinalla on Eemelille asiaa. Kristan ja Petterin suhde johtaa yllättäen todelliseen väärintulkintaan. Alissa tekee tutkintapapereista erikoisen löydön, joka aiheuttaa paljon päänvaivaa hänelle ja Kaapolle.
Rantabaari, Jakso 45: Rappio
Jakso 45
Rappio
Kausi 4, 185/200. Jessi ja Alissa toteuttavat aiemmin tekemäänsä suunnitelmaa. Alissa näkee Anssin ja huolestuu tämän käytöksestä. Ville avautuu ihastustilanteestaan Laralle. Minna tulee käymään Anssin veneellä.
Rantabaari, Jakso 44: Tuhka
Jakso 44
Tuhka
Kausi 4, 184/200. Minnalla on epäilyttävä tunne, joka osoittautuu oikeaksi. Suvi palaa kaupunkiin ja kohtaa Villen. Lara keksii väliaikaisen ratkaisun Suvin ansiosta ja Eemeli tarjoaa auliisti apuaan. Minna puhuu sydämestään.
Rantabaari, Jakso 43: Rikkinäiset
Jakso 43
Rikkinäiset
Kausi 4, 183/200. Anssilla on Riinalle asiaa, mutta tunne ei ole molemminpuolinen. Luukas osallistuu järjestämään Jannelle pienen yllätyksen. Laralla on myös yllätys työn alla. Krista vastaa avunpyyntöön.
Rantabaari, Jakso 42: Vasikka
Jakso 42
Vasikka
Kausi 4, 182/200. Jessi on kypsä Kristan asenteeseen ja päätyy kippistelemään Alissan kanssa. Anssin ja Riinan uusin suunnitelma etenee salamavauhtia. Edessä on kuitenkin täystyrmäys. Ville päättää omistautua Sansalle.
Rantabaari, Jakso 41: Kauna
Jakso 41
Kauna
Kausi 4, 181/200. Anssi ja Riina jatkavat salapoliisihommiaan, kunnes sopusauna kutsuu Riinaa. Jannen, Laran, Eemelin ja Irenen suhderuletti pyörii liian lujaa, ja jälleen kerran joku loukkaantuu. Alissa on keksinyt jotain.
Rantabaari, Jakso 40: Takaisin
Jakso 40
Takaisin
Kausi 4, 180/200. Krista ja Petteri kohtaavat töissä epäselvissä merkeissä. Krista avautuu Suville sekavasta tilanteestaan. Eemeli tekee parhaansa sotkeakseen Jannen ja Irenen lämpimät välit. Alissa ja Kaapo kyläilevät Minnalla.
Rantabaari, Jakso 39: Kolmio
Jakso 39
Kolmio
Kausi 4, 179/200. Kimppakämpässä juhlitaan, mutta Jaakon pitää yhtäkkiä lähteä. Henri ilkkuu Riinalle eikä tiedä kuinka nerokas veli tällä on. Ville lähettää känniviestin Suville. Krista joutuu odottamattomaan tilanteeseen.
Rantabaari, Jakso 38: Lavastus
Jakso 38
Lavastus
Kausi 4, 178/200. Alissa yllättyy, kun Jaakko on muuttanut kimppakämppään. Lara hillitsee vaivoin itsensä kuullessaan yövieraasta. Riina pohtii lähtemistä ja Anssi vie hänet ajelulle. Poliisit pysäyttävät kaksikon.
Rantabaari, Jakso 37: Rehellisyys
Jakso 37
Rehellisyys
Kausi 4, 177/200. Jessi saa selville salaisuuden ja onnistuu kiristämään itselleen ja Luukakselle vapaaillan. Minna kuulee uutisia Tuomaksen työpaikalla. Jaakko yllättyy saamastaan vastakaiusta. Krista saa kaksi erilaista viestiä.