Tällä kertaa kisassa on luvassa jotain aivan uutta. Kilpaparit nimittäin remontoivat omakotitaloja, joista jokainen on eri vuosikymmeneltä. Talot on siirretty haluttuun ja kalliiseen Brightoniin. Avausjaksossa tutustutaan uusiin pareihin ja jaetaan talot, tietenkin haasteen avulla. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2015-2018
Uusia jaksoja tiistaista perjantaihin
Jakso 49
Huutokauppa
Kausi 14, 49/49. Kahdentoista viikon urakka viiden eri vuosikymmeniltä peräisin olevan talon parissa on nyt takana, ja jäljellä on enää koko kauden huipentuma, huutokauppa. Millaisilla hinnoilla upeat remppaluomukset myydään, ja kuka vie huutokauppavoittojensa lisäksi kisan pääpalkinnon, eli 100 000 dollaria? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 48
Takapihan tuomarointi
Kausi 14, 48/49. Viimeisen kisaviikon tuomarointi on poikkeuksellisen tärkeä, sillä viikkovoittajien ja uuden henkilöauton saajan lisäksi nyt ratkaistaan kokonaispistekisan voitto. Eniten pisteitä koko kisan aikana kerännyt pari saa päättää talojen myyntijärjestyksen huutokaupassa, millä voi olla järisyttävät seuraukset lopullisten voittosummien kannalta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 47
Takapiha, osa 3
Kausi 14, 47/49. Viimeinen työviikko ja koko kisan loppu alkavat häämöttää, kun Scotty ja Shelley tekevät viimeisen kierroksensa taloilla, tällä kertaa takapihoilla. Osa tiimeistä on aivan ratkeamispisteessä, mutta onneksi tällä viikolla luvassa on myös perheiden vierailu taloilla, mikä nostattaa tunteet pintaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 46
Takapiha, osa 2
Kausi 14, 46/49. Vaikka takapihaviikolla käytössä on kisan suurin viikkobudjetti, on uuvuttava ja suuritöinen pihaurakka kova pala monille tiimeistä. Useampi pari pelkää rahojen loppuvan kesken. Epätoivoinen tilanne ajaa pareja myös riitelemään työnjohtajien kanssa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 45
Takapiha, osa 1
Kausi 14, 45/49. Loppu lähestyy, ja viimeinen kisaviikko alkaa. Vuorossa ovat suuret ja työläät takapihat, joita varten Scotty antaa pareille kisan suurimmat budjetit. Lisäksi viimeisen viikon erikoispiirteenä on upouusi henkilöauto, jonka voittava pari saa itselleen. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 44
Yksiön ja autotallin tuomarointi
Kausi 14, 44/49. Jopa tämän kisan asteikolla lähes ennenkokemattoman ongelmallinen yksiö- ja autotalliviikko lähestyy vääjämättä loppuaan, mutta useampi tila on vaarassa jäädä keskeneräiseksi. Lisäksi rahapula riivaa jo useampaa paria. Joutuvatko tuomarit arvioimaan keskeneräisiä tiloja, vai siintääkö tunnelin päässä sittenkin valo? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 43
Yksiö ja autotalli, osa 2
Kausi 14, 43/49. Ongelmasta toiseen kulkevat Harry ja Tash alkavat olla täysin piipussa yksiö- ja autotalliviikon lopulla, mutta myös erään toisen parin ongelmat kärjistyvät viime hetkellä niin, ettei kaikkia tiloja saada ehkä ajoissa valmiiksi. Viikon loppukiri ottaa kaikkien voimille. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 42
Kaksoishaaste
Kausi 14, 42/49. Yksiö- ja autotalliviikko on ongelmia täynnä, ja varsinkin budjettikysymykset painavat monien mielialaa. Harry ja Tash ovat kaikkein pahimmassa pulassa. Scotty kutsuu tiimit kisan viimeiseen haasteeseen, jossa onkin luvassa melkoinen yllätys. Hyvällä tuurilla budjettihuolet ovat pian menneen talven lumia. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 41
Yksiö ja autotalli, osa 1
Kausi 14, 41/49. Vaikka varsinaiset talot on jo tehty valmiiksi, kuuluu remppakokonaisuuteen vielä erillinen autotalli ja sen yläkertaan remontoitava yksiötila. Kahden tilan yhdistelmä on erittäin suuri, ja viikosta onkin luvassa, jälleen kerran, poikkeuksellisen vaikea. Varsinkin Harry ja Tash ajautuvat heti viikon aluksi pahaan pulaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 40
Etupihan tuomarointi
Kausi 14, 40/49. Etupiha ja julkisivu ovat ensivaikutelman kannalta ratkaisevan tärkeitä tekijöitä, joiden täytyy onnistua. Uuvuttava viikko on laittanut kilpailijat koville, ja viimeisenä päivänä Melbournen aina arvaamaton sää puuttuu vielä peliin todellisen rankkasateen muodossa. Etupihat saadaan kuitenkin valmiiksi, ja on jälleen kerran aika kuulla, mitä mieltä tuomarit ovat tiimien luomuksista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 39
Etupiha, osa 3
Kausi 14, 39/49. Väsymyksen, ärtymyksen ja rahapulan täyttämä etupihaviikko alkaa vähitellen lähestyä loppuaan, mutta uusia ongelmia tulee yhä eteen lähes kaikilla tiimeillä. Shelley ja Scotty käyvät kierroksellaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 38
Etupiha, osa 2
Kausi 14, 38/49. Uuvuttava, suuritöinen etupiha- ja julkisivuviikko saa tiimit väsyneiksi, ärtyneiksi, ja mikä pahinta, lähes täysin rahattomiksi. Scotty puuttuu peliin poikkeuksellisella haasteella, jossa tarjolla on tähän asti suurin palkinto. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 37
Etupiha, osa 1
Kausi 14, 37/49. Kisa on reilusti yli puolivälin, ja viime viikolla saatiin valmiiksi viimeisetkin sisätilat. On aika siirtyä ulkotiloihin. Tällä viikolla vuorossa ovat etupihat ja julkisivut, joista varsinkin julkisivuissa riittää valtavasti tekemistä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 36
Käytävän tuomarointi
Kausi 14, 36/49. Kisan rankimpana viikkona pidetty helvettiviikko on osoittautunut nimensä veroiseksi, vaikka remppaajat saivatkin avukseen edelliskauden tähdet. Lisäavusta huolimatta aikataulu on todella tiukalla, mutta valmista tulee, ja tuomarit ovat jälleen ihastuksesta ihmeissään. Jasminin jaksaminen on koetuksella. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 35
Käytävä, osa 2
Kausi 14, 35/49. Helvetillinen käytäväviikko sai viime jaksossa yllätyskäänteen, kun viime vuoden remppakisan tähdet riensivät parien avuksi. Kokeneiden remppaajien neuvoista on paljon apua, ja mahdottomalta tuntuva urakka eteneekin nyt hyvin. Jopa Harryn katastrofaalinen kylpyhuone saadaan korjattua tuota pikaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 34
Muotokuvahaaste
Kausi 14, 34/49. Helvetillisen käytäväviikon aikataulu on entistä rajummalla koetuksella, kun työt keskeytyvät taiteelliseen muotokuvahaasteeseen. Haasteessa nähdään vanhoja tuttuja, ja aikatauluunkin pitäisi tulla helpotusta, kun Scotty lupaa remppaajilla uusia avustajia töihin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!