Tällä kertaa kisassa on luvassa jotain aivan uutta. Kilpaparit nimittäin remontoivat omakotitaloja, joista jokainen on eri vuosikymmeneltä. Talot on siirretty haluttuun ja kalliiseen Brightoniin. Avausjaksossa tutustutaan uusiin pareihin ja jaetaan talot, tietenkin haasteen avulla. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2015-2018
Uusia jaksoja tiistaista perjantaihin
Tulossa pe 25.6. klo 15:03
Jakso 36
Käytävän tuomarointi
Kausi 14, 36/49. Kisan rankimpana viikkona pidetty helvettiviikko on osoittautunut nimensä veroiseksi, vaikka remppaajat saivatkin avukseen edelliskauden tähdet. Lisäavusta huolimatta aikataulu on todella tiukalla, mutta valmista tulee, ja tuomarit ovat jälleen ihastuksesta ihmeissään. Jasminin jaksaminen on koetuksella. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Huomenna klo 15:00
Jakso 35
Käytävä, osa 2
Kausi 14, 35/49. Helvetillinen käytäväviikko sai viime jaksossa yllätyskäänteen, kun viime vuoden remppakisan tähdet riensivät parien avuksi. Kokeneiden remppaajien neuvoista on paljon apua, ja mahdottomalta tuntuva urakka eteneekin nyt hyvin. Jopa Harryn katastrofaalinen kylpyhuone saadaan korjattua tuota pikaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 34
Muotokuvahaaste
Kausi 14, 34/49. Helvetillisen käytäväviikon aikataulu on entistä rajummalla koetuksella, kun työt keskeytyvät taiteelliseen muotokuvahaasteeseen. Haasteessa nähdään vanhoja tuttuja, ja aikatauluunkin pitäisi tulla helpotusta, kun Scotty lupaa remppaajilla uusia avustajia töihin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 33
Käytävä, osa 1
Kausi 14, 33/49. Käytäväviikko tunnetaan kisassa perinteisesti helvettiviikkona, sillä käytävien lisäksi parien täytyy saada kaikki sisätilansa valmiiksi mahdollisia korjauksia, muutoksia ja uudistuksia myöten. Vastoinkäymisestä toiseen kulkevalla Harrylle tulee mitta täyteen. Melbournen sää näyttää myös parhaat puolensa remppaajille, kun jäätävän kylmä vesisade kastelee työmaan läpikotaisin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 32
Yläkerran tuomarointi
Kausi 14, 32/49. Yläkertaviikko on ollut hankala pala varsinkin Harrylle ja Tashille sekä Lukelle ja Jasminille. Harryn ja Tashin jo kertaalleen korjattu kylpyhuone oikuttelee jälleen. Luke ja Jasmin sen sijaan havaitsevat katastrofaalisen vian lattiarakenteissaan aivan liian myöhään. Yläkerrat pitäisi kuitenkin saada valmiiksi tuomarointia varten, jossa nähdään erittäin tasaisia pisteitä. Riittääkö Danielin ja Jaden salainen ullakkovarasto varmistamaan voiton? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 31
Yläkerta, osa 2
Kausi 14, 31/49. Talojen uusien laajennusosien massiiviset yläkerrat pitäisi saada valmiiksi tällä viikolla, ja työviikko lähestyy jo loppuaan. Työnjohtaja Dan ajautuu sotapolulle Danielin kanssa parin ullakkotilasta. Harry yrittää paeta kuvausryhmää. Jimmyn ja Tamin lähes naurettavaksi venähtänyt voittoputki hämmentää ja masentaa edelleen muita kilpailijoita. Luken yläkerrasta paljastuu erittäin paha lattiamoka. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 30
Lego-haaste
Kausi 14, 30/49. Yläkertaviikolla tapahtuu vaikka mitä hämmentävää. Jimmyn ja Tamin kuusimetrinen palmu saadaan viimein rahdattua talolle. Harry ja Tash etenevät katastrofista toiseen, kun jo kertaalleen korjatusta kylpyhuoneesta paljastuu kammottavia vikoja. Kaiken lisäksi remppaviikko keskeytyy haasteeseen, jossa parien täytyy rakentaa oma unelmakotinsa - Legoista. Haastepalkinto on tällä kertaa poikkeuksellisen suuri ja voi vaikuttaa merkittävästi kisan kulkuun. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 29
Yläkerta, osa 1
Kausi 14, 29/49. Työ jatkuu tällä viikolla talojen uusien laajennusosien yläkerroissa, jotka on tarkoitus tehdä nyt kokonaan valmiiksi. Jokainen pari sai suunnitella yläkertansa pohjaratkaisun itse, ja erilaiset ratkaisut aiheuttavatkin tiimeille erilaisia murheita. Harryn ja Tashin voitokas olohuone ja ruokailutila hämmentää muita kilpailijoita, mutta voittopari kohtaa myös ongelmia. Jimmyn ja Tamin palmuoperaatio alkaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 28
Olohuoneen ja ruokailutilan tuomarointi
Kausi 14, 28/49. Yhdistetyt olohuoneet ja ruokailutilat valmistuvat poikkeuksellisen helposti, kun suurin osa pareista saa tilansa valmiiksi jo lauantaina. Raharikkaat Jimmy ja Tam tekevät jopa nopeusennätyksen. Tuomaroinnissa kuullaan etupäässä kehuja, mutta yksi pareista saa myös harvinaisen kovaa palautetta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 27
Olohuone ja ruokailutila, osa 2
Kausi 14, 27/49. Jimmy ja Tam ovat voittaneet suurimman osan koko kisan palkinnoista tähän asti, ja raharikkaan parin voittokulku alkaa ihmetyttää muita pareja. Scotty ja Shelley käyvät ihastelemassa olohuoneita ja ruokailutiloja. Harryn ja Tashin putkimiehen moka uhkaa tulla kalliiksi, ja parin riitä työnjohtaja Keithin kanssa kärjistyy niin pahaksi, että Harry uhkaa jo marssia ulos koko kisasta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 26
Kiinteistöhaaste
Kausi 14, 26/49. Työ suuren olohuoneen ja ruokailutilan kokonaisuuden kanssa keskeytyy, kun Domainin kiinteistöhaaste tuomaroidaan. Parit saivat tehtäväkseen tehdä talojensa valmiista huoneista mahdollisimman hienon asuntoilmoituksen kaikilla herkuilla, eli kunnon valokuvilla ja myös videoesittelyllä. Nyt on aika katsoa, kenen ilmoitus on asiantuntijoiden mielestä tontin paras. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 25
Olohuone ja ruokailutila, osa 1
Kausi 14, 25/49. Poikkeuksellisen laadukkaan keittiöviikon jälkeen remppaajat käyvät keittiöiden yhteydessä olevien olohuoneiden ja ruokailutilojen kimppuun. Kaarevien muotojen saaga jatkuu, ja kopiointisyytöksiäkin esitetään taas. Jimmy ja Tam harkitsevat radikaalia ratkaisua pieneen tilaansa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 24
Keittiön tuomarointi
Kausi 14, 24/49. Keittiöviikolla on totuttu näkemään poikkeuksellisen hienoja luomuksia, mutta nyt luvassa saattaa olla jopa koko kisan historian hienoimmat keittiöt. Myös tuomarit tuntuvat olevan kuin ällikällä lyötyjä. Loppusuoralla nähdään kuitenkin vielä dramatiikkaa, kun kopiointisyytökset jatkuvat. Varsinkin Danielin ja Luken välillä tulee kränää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 23
Keittiö, osa 3
Kausi 14, 23/49. Jopa tämän kisan asteikolla poikkeuksellisen hulppeat keittiöt alkavat olla loppusuoralla. Jokaisen talon keittiössä on oma poikkeuksellinen kohokohtansa. Jopa kaiken nähneet Scotty ja Shelley ovat kuin ällikällä lyötyjä. Harry ja George pelastavat koko tontin uhkaavalta tulipalolta. Luke ja Jasmin toipuvat Shaynnan esittämistä kopioimissyytöksistä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 22
Keittiö, osa 2
Kausi 14, 22/49. Keittiöviikko etenee ratkaisevaan vaiheeseen, kun kaapistot ja kodinkoneet asennetaan. Luvassa on huikeita huoneita, ja jokaisella parilla on myös oma salainen aseensa, joilla keittiöviikko on tarkoitus voittaa. Scotty keskeyttää keittiötyöt käsityöhenkisellä yllätyshaasteella, jonka voittajalle on luvassa kahisevaa ja jokaisen remppaajan unelmakaveri, bonuspistetonttu. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Jakso 21
Keittiö, osa 1
Kausi 14, 21/49. Koronaepidemian aiheuttamien mullistusten jälkeen työ tontilla jatkuu jo lähes entiseen malliin. Viikosta tulee merkittävä, sillä tällä kertaa tehdään ratkaisevan tärkeänä pidetyt keittiöt. Scotty järjestää keittiöviikon kunniaksi myös onnenpyöräkisan, jossa palkintoina on keittiöön sopivia lisävarusteita. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!