Huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään. Siinä missä tiet loppuvat, heidän seikkailunsa vasta alkaa. Hollanti 2017.
Kategoria
Dokumentit, Ulkomaiset
Vuosi
2017
Jakso 12
Muistelua, osa 2
Kausi 1, 12/12. Miehet jatkavat seikkailunsa muistelua. Reissun huippuhetkiin kuului veneillessä kastuminen ja lehmipoikina toimiminen argentiinalaisten gauchojen oppipoikina. Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 11
Muistelua, osa 1
Kausi 1, 11/12. Rob ja Dave muistelevat Argentiinan seikkailumatkansa parhaimpia paloja. Maan vaikea maasto osoittautui välillä liian haastavaksi. Viinitarha muutti miehiä ja matkaajien suojelupyhimyksen alttarin muistelu liikuttaa. Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 10
Loppusuoralla
Kausi 1, 10/12. Daven ja Robin matka lähestyy loppuaan. Ennen paluutaan Buenos Airesiin he pääsevät paikallisten lehmipoikien apureiksi, mutta yllättyvät kuullessaan, että työhön ei pääse ennen kuin oppii ratsastamaan. Toiselle miehistä tämä on hyvin haastavaa. Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 9
Viinin viemää
Kausi 1, 9/12. Miehet suuntaavat kuuluisassa Saltan kaupungissa sijaitsevalle viinitilalle rypäleitä poimimaan. Matkalla sattuu pari kaatumista ja bensakin pääsee loppumaan, mutta ehkä lasillinen itse tehtyä viiniä saa harmistuksen kaikkoamaan. Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 8
Upottavaa hiekkaa
Kausi 1, 8/12. Miehet ovat ajamassa korkealla vuoristossa, kun kuvaajien tukiauto juuttuu hiekkaan. Tiimin on pakko yöpyä pakkaslukemissa vuoristossa, vaikka se on vaarallista. Miten tiimi selviää koettelemuksesta? Saadaanko auto irti hiekasta? Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 7
Kuumia lähteitä
Kausi 1, 7/12. Rob ja Dave pääsevät vierailemaan kuumissa lähteissä. Mutta onko vesi heille jopa liian kuumaa? Lihaisan aterian jälkeen matka jatkuu kaukaiseen korpikylään, jonka koulu tekee miehiin suuren vaikutuksen. Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 6
Hylätty kylä
Kausi 1, 6/12. Miehet ajavat kohti Argentiinan kuumia lähteitä, mutta reitti osoittautuu luultua vaikeammaksi. Miten miesten moottoripyörät pärjäävät matkan haastavimmassa maastossa? Hylätyssä kylässä leiriytyessään he huomaavat, että heillä on sittenkin seuraa. Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 5
Suolaista hommaa
Kausi 1, 5/12. Miehet jatkavat moottoripyörämatkaansa Argentiinan vuoristossa. Kylmän telttayön jälkeen he lähtevät etsimään yli 50 vuotta sitten pudonneen lentokoneen hylkyä. Voiko se löytyä suolatasankojen keskeltä? Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 4
Kylmä kylpy
Kausi 1, 4/12. Miehet jatkavat moottoripyörämatkaansa vaikeissa olosuhteissa. Päivien hikoilu tomun keskellä saa heidät kaipaamaan suihkua, mutta sen puuttuessa he päättävät kylpeä vuoristojärvessä. Onko järven vesi sopivaa peseytymiseen? Toiselle miehistä sattuu kaatuminen, mutta onneksi vauhtia on vähän. Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 3
Ongelmat kasautuvat
Kausi 1, 3/12. Dave ja Rob pääsevät viimein jatkamaan matkaa kytkinrikon jälkeen, mutta ongelmat eivät lopu siihen. Eri reittiä ajavat miehet eksyvät toisistaan, eikä kameraryhmääkään näy. Joutuvatko he vaaraan Argentiinan rankassa maastossa? Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 2
Tuskien taival
Kausi 1, 2/12. Dave ja Rob jatkavat moottoripyöräseikkailuaan Argentiinassa. Miehet suuntaavat hiekkadyyneille, joissa offroad-pyörilläkään ajaminen ei ole helppoa. Lisäksi miehet kokevat laitteistorikon, joka voi lähettää heidät kotiin. Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.
Jakso 1
Matka alkaa
Kausi 1, 1/12. Robert Mason ja David Lomax suuntaavat Argentiinaan moottoripyöräseikkailulle maastoihin, joissa ei ole ennen ajettu millään ajoneuvoilla. Millainen miesten ajoreitistä muodostuu? Alkumatkan asvalttiosuus ei houkuttele offroad-miehiä. Hollantilainen matkailusarja, jossa huimapäät Robert Mason ja David Lomax matkaavat Argentiinassa moottoripyörillään.