Ruoan alkulähteillä, Kausi 1 • Jakso 4: Tulta ja lihaa
, 44minKausi 1, 4/10. Etelä-Afrikan Johannesburgissa David palaa ruoanlaiton juurille: tuleen ja lihaan. Kuten esi-isämme aikanaan, hän metsästää itse lihansa ja valmistaa sen tulella keittiömestari David Higgsin avulla. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.
15.8.2022 • Katsottavissa 31.7.2025 klo 23:59 asti
Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.
Jakso 10: Kapkaupungin toinen puoli
44min26.9.2022Jakso 9: Syksyinen New York
44min19.9.2022Jakso 8: Suomi, onnellisten maa
44min12.9.2022Jakso 7: Karjapaimenten Texas
44min5.9.2022Jakso 6: Seikkailu Filippiineillä
44min29.8.2022Jakso 5: Sardinian salaisuudet
44min22.8.2022Jakso 4: Tulta ja lihaa
44min15.8.2022Jakso 3: Islannin antimia
44min8.8.2022Jakso 2: Meksikolainen Chicharrón
44min1.8.2022Jakso 1: Italialainen pizza
44min1.8.2022