Schitt's Creek

Kiitetty komediasarja rikkaasta Rosen perheestä, joka menettää kaikki rahansa. Ainoa vaihtoehto on pikkukaupunki nimeltä Schitt's Creek, jonka he kerran ostivat vitsinä. Perhe joutuu muuttamaan sinne ja täysin uuteen elämään.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Siirry C Moreen tästä
Katso kaikki kaudet C Moressa
Katso kaikki kaudet C Moressa
Jakso 2
Perheillallinen
Kausi 2, 2/13. Moira ei koskaan laita ruokaa mutta päättää valmistaa illallisen Davidin avulla. Johnny etsii toimistoa konsulttitoiminnalleen. Ted haluaa vastauksen. Kanadalainen komediasarja.
Jakso 1
Davidin jäljillä
Kausi 2, 1/13. Kaupungin myynnin epäonnistumisesta on monta päivää, ja perhe etsii edelleen Davidia. Alexis vie suhteensa Muttiin uudelle tasolle. Kanadalainen komediasarja.
Jakso 13
Myydään hyvä kaupunki
Kausi 1, 13/13. Johnny on ehkä löytänyt ostajan kaupungille. David ja Alexis huomaavat kiintyneensä kaupunkiin enemmän kuin olisivat uskoneet. Kanadalainen komediasarja.
Jakso 12
Yllätysjuhlat
Kausi 1, 12/13. Johnny yrittää järjestää Moiralle yllätysjuhlat, mutta homma menee myttyyn, kun Moira tietämättään ottaa vastuulleen omien juhliensa suunnittelun. Kanadalainen komediasarja.
Jakso 11
Pikkusisko
Kausi 1, 11/13. Moiran sisko Deedee tulee kylään, ja välit ovat edelleen huonot. David suostuu puhumaan Jocelynin oppilaan kanssa. Alexis sekaantuu Muttin suhteeseen. Kanadalainen komediasarja.
Jakso 10
Nuorta lempeä
Kausi 1, 10/13. Johnny ja Moira menevät Rolandin Havaiji-juhliin. Alexis ja Ted järjestävät illallisjuhlat yllättävin seurauksin. Davidin ja Stevien suhde kuumenee. Kanadalainen komediasarja.
3h jäljellä
Jakso 9
Carlin hautajaiset
Kausi 1, 9/13. Johnny suostuu puhumaan tuntemattoman miehen hautajaisissa. Tedin eläinrakkaudesta tulee Alexisille este. Davidin ja Stevien suhde kehittyy. Kanadalainen komediasarja.
3h jäljellä
Jakso 8
Allez Vous
Kausi 1, 8/13. Moira ja David yrittävät ansaita rahaa myymällä meikkejä. Johnnyn on mentävä Elmdaleen työttömyysvakuutusrahan takia. Ted on Alexisille liian kiltti. Kanadalainen komediasarja.
3h jäljellä
Jakso 7
Kalkkunajahti
Kausi 1, 7/13. Näyttääkseen miehekkäältä David lähtee kalkkunajahtiin. Alexis tapaa uuden rakkauden, eläinlääkäri Tedin, kaupungin ehkä ainoan normaalin miehen. Kanadalainen komediasarja.