Brittisarjassa insinööri ja seikkailija Rob Bell tutustuu maailman hurjimpiin huvipuistolaitteisiin ja selvittää tieteen keinoin, kuinka laitteet vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen. Ensimmäinen tuotantokausi.
Kategoria
Dokumentit, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Jakso 8
Suunnittelu
Kausi 1, 8/8. Rob Bell tutustuu vuoristoratojen suunnitteluun ja pääsee lopuksi suunnittelemaan itsekin vuoristoradan. Rob testaa, miten virtuaalilasit vaikuttavat kyytiin, ja selvittää, mitä kaikkea vuoristoratojen rakentaminen vaatii. Hän tutustuu myös huikeaan suunnitelmaan Orlandossa. Brittisarjassa insinööri ja seikkailija Rob Bell tutustuu maailman hurjimpiin huvipuistolaitteisiin ja selvittää tieteen keinoin, kuinka laitteet vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen.
Jakso 7
Hauskat vuoristoradat
Kausi 1, 7/8. Jaksossa tutustutaan neljään vuoristorataan, jotka kutkuttavan jännityksen lisäksi saavat hymyn vierailijoiden huulille. Joukossa on laitteita, jotka on suunniteltu huvipuistouraansa aloitteleville lapsille, sekä vesivuoristoratoja, jotka yllättävät ja kastelevat myös isommat matkustajansa. Brittisarjassa insinööri ja seikkailija Rob Bell tutustuu maailman hurjimpiin huvipuistolaitteisiin ja selvittää tieteen keinoin, kuinka laitteet vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen.
Jakso 6
Psykologista jännitystä
Kausi 1, 6/8. Pimeyttä, yllättäviä käänteitä ja hermoja raastavia silmukoita. Tässä jaksossa Rob Bell tutustuu neljään vuoristorataan, jotka saavat aikaan kutkuttavaa jännitystä erilaisten psykologisten yllätysten avulla. Hän pyrkii selvittämään, mikä vuoristoradoista nostaa eniten sykettä ja panee pään täysin pyörälle. Brittisarjassa insinööri ja seikkailija Rob Bell tutustuu maailman hurjimpiin huvipuistolaitteisiin ja selvittää tieteen keinoin, kuinka laitteet vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen.
Jakso 5
Pisimmät vuoristoradat
Kausi 1, 5/8. Monesti vauhdikas vuoristorata-ajelu päättyy aivan liian lyhyeen, mutta nyt tilanteeseen on luvassa helpotusta. Tässä jaksossa Rob Bell tutustuu maailman pisimpiin vuoristoratoihin ja syöksyy vuorenrinteelle rakennettua kelkkamäkeä alas. Mikä kyyti nostattaa sykettä eniten? Brittisarjassa insinööri ja seikkailija Rob Bell tutustuu maailman hurjimpiin huvipuistolaitteisiin ja selvittää tieteen keinoin, kuinka laitteet vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen.
Jakso 4
Silmukat
Kausi 1, 4/8. Kannattaa pitää hatusta kiinni, sillä tällä kertaa Rob Bell tutustuu vuoristoratojen hurjimpiin silmukoihin. Isossa-Britanniassa Bell testaa kolme huvipuistolaitetta, jotka varmasti nostavat sykettä. Loppuhuipennuksesta vastaa espanjalaisen huvipuiston vuoristorata, jossa on peräti kahdeksan silmukkaa. Samalla selviää, millaisia reaktioita ylösalaisin kääntyminen saa aikaan ihmiskehossa. Brittisarjassa insinööri ja seikkailija Rob Bell tutustuu maailman hurjimpiin huvipuistolaitteisiin ja selvittää tieteen keinoin, kuinka laitteet vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen.
Jakso 3
Korkeus
Kausi 1, 3/8. Rob Bellin haasteena on tässä jaksossa korkeus. Hän on tuulen armoilla Britanniassa ja ajaa vuoristoon rakennetulla vuoristoradalla Espanjassa. Lopuksi hän ottaa vielä mittaa Euroopan korkeimmasta vuoristoradasta. Brittisarjassa insinööri ja seikkailija Rob Bell tutustuu maailman hurjimpiin huvipuistolaitteisiin ja selvittää tieteen keinoin, kuinka laitteet vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen.
Jakso 2
Putoaminen
Kausi 1, 2/8. Rob Bell selvittelee tällä kertaa putoamisen huumaa. Hän testaa Englannissa ja Saksassa vuoristoratoja, joissa on huimia pudotuksia, ja kokeilee vapaapudotustornia Espanjassa. Lopuksi Rob suuntaa Orlandoon testaamaan Skycoasteria, joka simuloi laskuvarjohyppyä. Brittisarjassa insinööri ja seikkailija Rob Bell tutustuu maailman hurjimpiin huvipuistolaitteisiin ja selvittää tieteen keinoin, kuinka laitteet vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen.
Jakso 1
Vauhti
Kausi 1, 1/8. Rob Bell saa tuntea vauhdin hurmaa, kun hän testaa Saksassa puuvuoristorataa ja Espanjassa Euroopan nopeinta vuoristorataa. Britanniassa puolestaan on laite, jonka kiihtyvyys on aivan omaa luokkaansa. Brittisarjassa insinööri ja seikkailija Rob Bell tutustuu maailman hurjimpiin huvipuistolaitteisiin ja selvittää tieteen keinoin, kuinka laitteet vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen.