Score sinivalkoisessa pelimaailmassa. Score-peliohjelma palaa ruutuun. Ohjelmaa juontavat Niki Räty ja Timo Repo. Nyt pelimatka suuntautuu kotimaahan, Suomeen, koska Covid-panedemia sotki koko maailmaan suurimmat pelimessut. Vierailemme kotimaan pelistudioilla, tutustumme pelintekijöihin, E-pelaajiin ja tapaamme myös kansainvälisiä pelintekijöitä. Score esittelee tulevan vuoden uudet hittipelit, tekijät, mielenkiintoiset pelimaailman tähdet, E-sportin ja uudet laitteet.
Kategoria
Dokumentit, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 10
Score 2020
10/10. Score muistele suomalaisen pelimaailmaan 25-vuotisjuhlia ja historiaa. Mukana mm. säveltäjä Petri Alanko, Ilari Kuittinen. Pelihurmassa tutustumme Blair Witchiin, autopeli Need For Speediin ja Rainbow Siegen kehitykseen. Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty.
Jakso 9
Score 2020
9/10. Score-peliohjelman seikkailut E-urheilussa jatkuvat NHL maailmanmestari Erik Tammenpään seurassa. Pelihuumassa tutustumme autourheilupeli Gridiin ja legendaariseen jääkiekkopeli NHL:n historiaan ja uutuuksiin. Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty.
Jakso 8
Score 2020
8/10. Score sukeltaa E-sportin maailmaan Suomessa, mukana mm. maailmanmestari Joonas Otala ja nouseva tähti Kristo Lindfors. Peleissä tutustumme pelien Little Nightmares ja Anacestors historiaan ja maalimaan. Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty.
Jakso 7
Score 2020
7/10. Score-peliohjelma sukeltaa uusien pelikonsolien kimppuun: PS5 ja Xbox. Oman lisävärinsä ohjelmaan tuovat Xbox-luoja Aaron Greenberg. Pelimaailmassa haistellaan jalkapallopeli FIFA:n historiaa ja uutuuksia. Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty.
Jakso 6
Score 2020
6/10. Score-peliohjelma hyökkää pelimusiikkien pariin, johon meidän vie säveltäjä Petri Alanko. Hänen käsialaansa ovat useat suomalaiset pophitit ja kansainväliset pelimusiikit. Pelimuisteloissa The Outer Worlds. Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty.
Jakso 5
Score 2020
5/10. Score-peliohjelman kausi jatkuu suomalaisen pelimedian ympärillä ja pelilehtien historiaa avaa Tuukka Grönholm. Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty. Lisäksi muistelemme Wasteland- ja Halo-pelisarjoja.
Jakso 4
Score 2020
4/10. Score sukeltaa tulevan talven hittipeliin Cyberpunk 2077. Tapaamme pelintekijät ja saamme kommentit tulevasta pelistä. Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty.
Jakso 3
Score 2020
3/10. Score-peliohjelman kausi starttaa Suomesta ja tutustumme sinivalkoiseen 25-vuotiseen pelihistoriaan. Housemarque-pelitalon esittely ja perustajajäsen Ilari Kuittisen haastattelu jatkuu. Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty. Jaksossa on luvassa monenlaisia pelejä mm. pelimaailmaan ja laitteiden uudet tuulet, suomalaiset Esport-tähdet.
Jakso 2
Score 2020
2/10. Esittelyssä pelitalo Housemarque ja perustajajäsen Ilari Kuittinen. Jaksossa on luvassa monenlaisia pelejä ja pelimaailmaan ja laitteiden uudet tuulet, suomalaiset Esport-tähdet Red-tiimistä ja avararuustaistelupeli Disintegration. Score-peliohjelman kausi starttaa Suomesta ja tutustumme sinivalkoiseen 25-vuotiseen pelihistoriaan. Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty.
Jakso 1
Score 2020
Pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty. Lisäksi esittelyssä E-Sport tiimin Havun pelaaja.