Siskot

Suhde siskoon on yksi elämän tärkeimmistä ihmissuhteista. Seuraamme Siskot-sarjassa kymmenen siskoparin suhdetta; suhteiden monimuotoisuutta, iloja, suruja, kipukohtia ja kehitystä. Mukana mm. Meeri Koutaniemi, Jippu ja Nanna Karalahti.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2018
Katsottavissa ulkomailla
Siskot, Jakso 1: Nanna, Karo ja Pirke
Jakso 1
Nanna, Karo ja Pirke
Kausi 1, jakso 1/10. Uuden Siskot-sarjan avausjaksossa tutustutaan toisiaan väkevästi rakastavaan Nanna Karalahden, Pirken ja Karoliinan siskokolmikkoon. Näitä sporttisia, näyttäviä naisia yhdistää urheilu, ronski huumori ja verivala. Siskojen mielissä mukana kulkee aina nuorena traagisesti menehtynyt Seba-veli. Mitä Jere Karalahti tuumaa siskokolmikosta ja kuka on käräyttäjä-Viki?
Siskot, Jakso 2: Meeri, Irene, Riikka ja Maaria
Jakso 2
Meeri, Irene, Riikka ja Maaria
Mitä Sami Yaffa tuumasi Meerin siskoista ja miten he suhtautuvat Meerin kuuluisuuteen? Meeri kertoo myös siskoilleen pysähdyttävän tarinan reissultaan, jossa hän on joutunut kuoleman vaaraan. Kuka siskoista on tatuoinut Meerin kuvan olkavarteensa? Puhetta varjeluksesta, villihevosista ja pelottumuudesta.
Siskot, Jakso 3: Diandra ja Deirdre
Jakso 3
Diandra ja Deirdre
Kausi 1, jakso 3/10. Diandra Ja Deirdre Flores ovat iloa täynnä oleva sisaruspari, jotka rakastavat toisiaan vahvasti ja kinaavat tulisesti. Jaksossa kuullaan tyttöjen kovasta harjoittelusta ja puhutaan Titi- Nallesta.
Siskot, Jakso 4: Jippu ja Anniina
Jakso 4
Jippu ja Anniina
Kausi 1, jakso 4/10. Jippu ( Meri-Tuuli Elorinne) ja Anniina Merisalo. Jipulla ja Anniinalla on intensiivinen siskosuhde, jossa ei ole mitään tabuja. Siskot puhuvat räväkästi miehistä, seksistä, silikoneista, päihteistä. Näitä siskoja pitää toisissaan kiinni totuus, anteeksianto ja toisen rakastaminen sellaisena kuin hän on.
Siskot, Jakso 5: Hanna ja Kira
Jakso 5
Hanna ja Kira
Kausi 1, jakso 5/10. Hanna Väyrynen ja Kira Kosonen ovat molemmat menestyneitä ammattibloggaajia ja joutuvat jatkuvasti kohtaamaan ennakkoluuloja ammattiinsa liittyen. Jaksossa nähdään niin onnen- kuin huolenkyyneleitä. Koskettavaa puhetta koulukiusattuna olemisesta ja mihin se johti.
Siskot, Jakso 6: Ida ja Ada
Jakso 6
Ida ja Ada
Kausi 1, jakso 6/10. Ida ja Ada Schlizewskiä yhdistää rento elämänasenne, välittömyys ja suoruus. Siskot puhuvat äitiydestä, kateudesta ja julkkisäidin lapsina kasvamisesta. Miltä toisesta siskosta tuntuu, kun toisen ulkonäköä ja kauneutta kehutaan vuolaasti. Wilma Schlizewski pohtii koskettavasti, kuinka vanhempien pitää osata kasvattaa lapsia sisaruuteen.
Siskot, Jakso 7: Ninja ja Misa
Jakso 7
Ninja ja Misa
Kausi 1, jakso 7/10. Ninja Sarasalo ja Misa Luttinen puhuvat raadollisista malliajoista, baby bluesista, supermarkettiuskovaisuudesta ja pettämisestä. Miltä tuntuu, kun omaa ulkonäköä jatkuvasti ruoditaan tuntemattomien ihmisten taholta? Siskojen elämään on vahvasti vaikuttanut lapsuudessa toista kohdannut traaginen onnettomuus.
Siskot, Jakso 8: Sara ja Mina
Jakso 8
Sara ja Mina
Kausi 1, jakso 8/10. Sara Salmani ja Mina Bahmanpour ovat suomalais-iranilaisen perheen lapsia. He ovat siskoina saaneet toinen toisiltaan tukea ja apua elämään, uskontoon ja arvovalintoihin liittyvissä kysymyksissä. Sara ja MIna puhuvat rohkeudesta, ennakkoluuloista ja ennakkoluulottomuudesta, tyylistä ja kuolemanjälkeisestä elämästä. Miten uskonto määrittää heitä yksilöinä ja sisarsuhteessa.
Siskot, Jakso 9: Maija ja Martta
Jakso 9
Maija ja Martta
Kausi 1, jakso 9/10. Maija ja Martta Louekari ovat kultuurikodin kasvatteja ja ovat työkseen tyylin ja muodin kanssa tekemisissä. Suoraa puhetta muotimaailmasta ja pohdintaa elämän mielekkyydestä.
Siskot, Jakso 10: Reeta ja Raakel
Jakso 10
Reeta ja Raakel
Kausi 1, jakso 10/10. Reeta Vestman ja Raakel Huikuri ovat elämyshakuisia ja monilahjakkaita. Molemmille siskoille on tuttua unettomuus, uupuminen ja suorituspaineet. Siskot kertovat, mitä kadehtivat toisiltaan ja siitä, miltä tuntuu, kun omia aikaansaannoksia arvotetaan aina tunnettujen vanhempien kautta?