SmackDown

World Wrestling Entertainmentin, eli WWE:n tuottamat showpainitapahtumat ja niistä koostetut tv-lähetykset ovat taattua ryminäviihdettä koko perheelle. Etenkin kotimaassaan Yhdysvalloissa supersuosittu showpaini palaa nyt Suomeen kahden ohjelman, RAW'n ja SmackDownin muodossa.
Kategoria
Urheilu, Ulkomaiset
Vuosi
2021
Huomenna klo 20:05
Jakso 5
SmackDown
Luvassa on SmackDownin historian kovin pääottelu, kun Roman Reigns ja Daniel Bryan mittelevät mestaruudesta. Pelissä on Universaalin mestaruuden lisäksi Daniel Bryanin tulevaisuus SmackDownissa. Naisten mestari Bianca Belair, Bayley, Street Profits ja Dirty Dawgs ottavat naisista ja miehistä mittaa kuuden hengen joukkueottelussa. Apollo Crews puolustaa Intercontinental-mestaruuttaan Big E:tä vastaan. Amerikkalainen showpainiohjelma.
Jakso 4
SmackDown
Cesaro ja Daniel Bryan yrittävät saada Roman Reignsin ottelemaan Cesaroa vastaan. Kun Seth Rollins ja Jey Uso puuttuvat peliin, kiista ratkaistaan joukkueottelulla. Mutta Cesaron ja Daniel Bryanin kannattaa varoa, mitä toivoo¿ Tamina ja Nia Jax kohtaavat ensimmäistä kertaa WrestleManian jälkeen. Apollo Crews puolustaa Intercontinental-mestaruuttaan yllätysnimi Kevin Owensia vastaan. Onko Komentaja Azeezista tällä kertaa apua? Amerikkalainen showpainiohjelma.
1pv jäljellä
Jakso 3
SmackDown
WrestleManian jälkipyykin peseminen on alkanut. Roman Reignsin voitonpuheen keskeyttää Cesaro, joka haluaa haastaa Universaalin mestarin otteluun jo samana iltana. Lisäksi Bianca Belair muistelee tunteikkaasti WrestleMania-voittoaan. Ottelupuolella nähdään Kevin Owensin ja Sami Zaynin uusintamatsi sekä joukkueottelu Street Profitsin ja Dirty Dawgsin välillä. Amerikkalainen showpainiohjelma.