SmackDown

World Wrestling Entertainmentin, eli WWE:n tuottamat showpainitapahtumat ja niistä koostetut tv-lähetykset ovat taattua ryminäviihdettä koko perheelle. Etenkin kotimaassaan Yhdysvalloissa supersuosittu showpaini palaa nyt Suomeen kahden ohjelman, RAW'n ja SmackDownin muodossa.
Kategoria
Urheilu, Ulkomaiset
Vuosi
2021
Tulossa klo 20:50
Jakso 6
SmackDown
SmackDownissa palataan menneisiin aikoihin ja muistellaan mm. The Rockin, Triple H:n ja Eddie Guerreron legendaarisia hetkiä vuosien takaa. Nykyhetkessä Roman Reigns esittelee Daniel Bryanin korvaavan painijan. Lisäksi Cesaro saa elämänsä tilaisuuden, kun voitto Seth Rollinsista takaa hänelle mahdollisuuden otella Universaalista mestaruudesta Roman Reignsiä vastaan. Luvassa on myös yllätysvieraita ja kymmenen hengen joukkueottelu. Amerikkalainen showpainiohjelma.
Jakso 5
SmackDown
Luvassa on SmackDownin historian kovin pääottelu, kun Roman Reigns ja Daniel Bryan mittelevät mestaruudesta. Pelissä on Universaalin mestaruuden lisäksi Daniel Bryanin tulevaisuus SmackDownissa. Naisten mestari Bianca Belair, Bayley, Street Profits ja Dirty Dawgs ottavat naisista ja miehistä mittaa kuuden hengen joukkueottelussa. Apollo Crews puolustaa Intercontinental-mestaruuttaan Big E:tä vastaan. Amerikkalainen showpainiohjelma.
14h jäljellä
Jakso 4
SmackDown
Cesaro ja Daniel Bryan yrittävät saada Roman Reignsin ottelemaan Cesaroa vastaan. Kun Seth Rollins ja Jey Uso puuttuvat peliin, kiista ratkaistaan joukkueottelulla. Mutta Cesaron ja Daniel Bryanin kannattaa varoa, mitä toivoo¿ Tamina ja Nia Jax kohtaavat ensimmäistä kertaa WrestleManian jälkeen. Apollo Crews puolustaa Intercontinental-mestaruuttaan yllätysnimi Kevin Owensia vastaan. Onko Komentaja Azeezista tällä kertaa apua? Amerikkalainen showpainiohjelma.