Stadi vs. Lande

Stadi vs. Lande

Stadi vs. Lande on visailuohjelma, jossa stadilaiset ja landella asuvat kisaavat leikkimielisesti Suomen herruudesta. Visailussa landejoukkueet vastaavat stadi-aiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Lopputulemana syntyy viihteellinen koko perheen tietovisailu, jossa tieto on valttia ja huumori vahvasti sallittua. Juontajina jatkavat Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2018-2021
Katsottavissa ulkomailla
Stadi vs. Lande, Jakso 1: Onko tämä deittiohjelma?
Jakso 1
Onko tämä deittiohjelma?
Kausi 5, 1/12. Mitä tapahtuu, kun studiossa on sitikanit, missejä, SM-liigapelaajia ja limusiiniharrastajia? Stadin ja landen mittelöä johtavat tälläkin kaudella Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
Stadi vs. Lande, Jakso 2: Kaikki on tosi isoa.
Jakso 2
Kaikki on tosi isoa.
Kausi 5, 2/12. Kaikki on tosi isoa. Kuka tai mikä on Lieksasta tullut kyllikki-kyy? Ohjelman isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
Stadi vs. Lande, Jakso 3: Vanhaa klassismia.
Jakso 3
Vanhaa klassismia.
Kausi 5, 3/12. Vanhaa klassismia. Vastausten myötä Stadiin saadaan uusi puisto. Illan isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
Stadi vs. Lande, Jakso 4: Töpöhäntiä ja äkäpussi.
Jakso 4
Töpöhäntiä ja äkäpussi.
Kausi 5, 4/12. Töpöhäntiä ja äkäpussi. Uusi ravintola, Bröleé saa Michelin-tähden. Pitävätkö Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg pokkansa, kun stadilaiset ja landet taistelevat Suomen herruudesta?
Stadi vs. Lande, Jakso 5: Hämmentävä tilanne.
Jakso 5
Hämmentävä tilanne.
Kausi 5, 5/12. Hämmentävä tilanne. Kuinka Turku on ikävä vastaus ja stonga muuttuu raskaiksi alushousuiksi? Jopa juontajat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg hämmentyvät kisan edetessä.
Stadi vs. Lande, Jakso 6: Kuinka monta nakkia?
Jakso 6
Kuinka monta nakkia?
Kausi 5, 6/12. Kuinka monta nakkia? Tuntevatko stadilaiset perinneherkut ja murresanat tai landet slangia ja uimarantoja? Stadin ja landen mittelöä johtavat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
Stadi vs. Lande, Jakso 7: Opiskellaan vorssaa.
Jakso 7
Opiskellaan vorssaa.
Kausi 5, 7/12. Opiskellaan vorssaa. Stadilaiset laskevat tähtiä ja landet kruunuja. Illan isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
Stadi vs. Lande, Jakso 8: Rahaa on.
Jakso 8
Rahaa on.
Kausi 5, 8/12. Rahaa on. Yksi joukkue luottaa lahjontaan ja toinen joukkue on tullut vain pitämään hauskaa. Leikkimielistä kilpailua ohjaavat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
Stadi vs. Lande, Jakso 9: Lappapuuroa.
Jakso 9
Lappapuuroa.
Kausi 5, 9/12. Lappapuuroa. Stadin slangi aiheuttaa taas tiukkaa pohdintaa, mutta niin aiheuttaa myös Suomen maantieto. Kilpailun isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
Stadi vs. Lande, Jakso 10: Vertauskuvat.
Jakso 10
Vertauskuvat.
Kausi 5, 10/12. Vertauskuvat. Yksi laittaa puutarhaa, toinen fanittaa huonekalutarroja, kolmas on sekaantunut kirkkoveneisiin ja neljäs tullut häviämään omalla pelillä. Soppaa hämmentävät Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
Stadi vs. Lande, Jakso 11: Hamina Suomen kartalle.
Jakso 11
Hamina Suomen kartalle.
Kausi 5, 11/12. Hamina Suomen kartalle. Jälleen joukkueet kisaavat Suomen herruudesta ja mahtavista matkapalkinnoista. Leikkimielisen visailun isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
Stadi vs. Lande, Jakso 12: Anoppi sinappihunnulla.
Jakso 12
Anoppi sinappihunnulla.
Kausi 5, 12/12. Anoppi sinappihunnulla. Kauden viimeisessä jaksossa jännitetään saavatko Keskivartaloihanat oman perheensä kunnioituksen. Illan isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. Kausi päättyy.